Dat Sylvester Stallone zijn schitterende landgoed in Californië verkocht, wisten we al. Maar door middel van een op YouTube geplaatste video, laat Hilton Hyland – een makelaarsbedrijf uit Beverly Hills – zien we het aanbod in z’n volle glorie. In de video wordt een landgoed getoond dat met een vraagprijs van $110 miljoen – omgerekend zo’n €92 miljoen – wordt aangeboden.

Landgoed van Sylvester Stallone te koop

De inmiddels 74-jarige Sylvester Stallone is in de afgelopen decennia uitgegroeid tot één van de bekendste filmsterren ooit. Daar hoort uiteraard ook een flink vermogen bij en het is niet onbekend dat Sly Stallone dure bezittingen heeft. Zo kocht hij begin dit jaar nog een miljoenenlangoed op Palm Beach. Zijn duurste bezitting heeft hij echter vrij recent te koop gezet.

sylvester

Het gaat om een landgoed van bijna 2000 m² in meditterane stijl dat Stallone in de jaren 90 liet bouwen. Het landgoed bevindt zich in – hoe kan het ook anders – Beverly Hills, Los Angeles. Om precies te zijn bevindt het landgoed zich in North Beverly Park, waar ook sterren wonen als Denzel Washington, Jennifer Aniston en Justin Bieber.

Tijd om eens te kijken in het landgoed. Binnen zijn er 8 slaapkamers en 12 badkamers met een uitzicht over de stad. Natuurlijk kan de bioscoop ook niet ontbreken en heeft de villa ook een fitnessruimte en een sigarenkamer met luchtfiltersysteem. De nieuwe bewoner kan zomaar iemand zijn met een grote autocollectie, want de garage biedt plaats aan acht auto’s en bevat zelfs een atelier.

Het terrein

Stallone heeft zijn alter-ego Rocky voor altijd vereeuwigd in het huis, met een levensgroot standbeeld in de memorabilia-kamer. Wie naar buiten loopt, ziet een grote infinity pool met alweer een Rocky beeld aan de rand. Ook is er een parkachtig terrein met riante gazons en een prachtig uitzicht.

Al met al een luxe optrekje met een perfecte ligging. De vraagprijs van $110 miljoen is echter voor veel mensen te hoog gegrepen. Met de nieuwe promotievideo hoopt Stallone het landgoed alsnog aan de man te krijgen. Wij zijn benieuwd!

landgoed
sylvester stallone