Deze aflevering gaan we langs bij dé pakkenkoning van Nederland: OGER. Ver rijden is het niet, toch gaan we stijlvol de P.C. Hooftstraart op met een zeer stijlvolle youngtimer: de Jaguar XKR uit 2001. Eenmaal aangekomen bij OGER krijgen we van Brand Director en mede-eigenaar Sander Lusink een rondleiding door hun bekendste vestiging, waar het allemaal begon.

OGER

Het bedrijf is opgericht in 1990 door de gebroeders Lusink – Rob en Sander –  en is te vinden in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Haarlem en Antwerpen. OGER staat bekend om haar formele kleding zoals Italiaanse broeken, chique pakken, chique overhemden, dassen en handgemaakte schoenen. Daarnaast heeft elk filiaal een maatwerk-afdeling voor op maat gemaakte kleding.

Je kunt hier terrecht voor Italiaanse high-end kledingmerken, zoals Brioni, Caruso, Cesare Attolini en Santoni, maar ze voeren ook casual kleding.

We leren dat het steeds meer de smart casual richting op gaat qua kleding. Sander legt uit dat het steeds meer de smart casual kan top gaat qua kleding, hoogwaardig maar toch casual. Floris krijgt ook nog een ware make-over en sabreert de champagne dit keer vanaf het ‘OGER’-balkon: een primeur.

Winactie

Er valt traditiegetrouw ook weer iets te winnen. Namelijk één van de twee hele exclusieve Creed heren parfum flesjes. In de video legt Floris uit wat je moet doen.

Met speciale dank aan Sander Lusink van Oger, Schaap en Citroen Pre-owned & Vintage Horloges en Job & Rob voor de Jag.