Een dure smaak hebben is wel degelijk iets dat bestaat. Terwijl de een patatje met en een frikandel bij de lokale snackbar verrukkelijk vindt, neem de andere geen genoegen met goedkope kaviaar. Maar ook als we het hebben over sausen kunnen de smaken uiteenlopen. Voor de echte fijnproevers heeft Chill No.5 ‘Champagne Gold’ tot leven gewekt, aangeprezen als ’s werelds meest luxueuze chilisaus ooit.

Chilli No 5

Gelanceerd door de in Monaco gevestigde Britse ondernemer Rumble Romagnoli en “Chilli No 5” van superjachtchef Colin Ross, bevat het pittige brouwsel ook bosbessen, frambozen, gember, basilicum, munt, kurkuma en appelcider, evenals de exclusieve vijf van Chill No. 5 chili-melange.

Chillisaus

En het gaat niet alleen om smaak waar we het hier over hebben. De hete saus kan blijkbaar helpen bij slaapgebrek, libido, concentratie, gewichtsverlies en depressie. Dit zuigen wij niet uit onze duim, maar komt uit de keel van Rumble Romagnoli, CEO van Chilli No. 5: “We hebben Champagne Gold gecreëerd voor veeleisende fijnproevers die de fijnere dingen in het leven waarderen.”

“Geeft een oogverblindend effect aan het voedsel toe”

Hij voegde eraan toe: “Voeg een druppel Champagne Gold toe aan rauwe oesters, besprenkel met tijgergarnalen of kreeft, voeg punch toe aan sashimi of ceviches, of geef een filet mignon extra smaak. Champagne Gold is zorgvuldig gemaakt om het allerbeste voedsel naar een hoger niveau te tillen, terwijl het ook een oogverblindend effect aan het voedsel toevoegt, dankzij de gouden vlokken.”

chilisaus

Ondanks het gebruik van champagne en goud, zal het geen rib uit je lijf kosten. De “Champagne Gold” is best redelijk geprijst op 23,00 per 100 ml. Verder is de saus ook verkrijgbaar in duurzame glazen flessen van 200 ml, stortvriendelijke zakjes van 100 ml en glazen proefflacons van 25 ml op de officiële website van het merk.