Gewoontegetrouw denken de meesten bij Vaderdag uitsluitend aan onze biologische vader. Aan de ene kant logisch, maar een vaderfiguur kan ook gevonden worden in een ander persoon, buiten de conventionele gedachtegang om. Met dit gegeven in gedachte brengt The Famous Grouse een speciale Vaderdag actie een toost uit ter ere van de bonusvader, buurtvader, moeder of wie deze rol dan ook invult. Leuk bedacht van ze, al zeggen we zelf.

Veelvoorkomende Vaderdag cadeaus

Cadeaus zijn er in alle soorten, maten en prijzen. Een mooie whisky staat al járen in de Nederlandse top-3 van Vaderdag cadeaus. Dat is niet voor niets, want dit cadeau valt goed in smaak, letterlijk en figuurlijk.

Deze Vaderdag wil The Famous Grouse iets bijzonders doen voor alle vaders die de titel vader niet hebben gekregen, maar eigenlijk wel verdiend hebben. Niet iedereen durft hardop te zeggen wat die ene kostbare persoon in hun leven voor ze betekend, dus is een alternatief altijd welkom. Voel jij je aangesproken? Dan kun je jouw vaderfiguur vertellen hoe belangrijk hij of zij voor je is, via een persoonlijke boodschap op het label van de fles. Vertel het hem of haar, juist op Vaderdag, met dit bijzonder smaakvolle cadeau.

“Op Vaderdag vieren we het vaderschap in Nederland. Daarbij mogen we vaderfiguren toch niet vergeten?” Voor Naomy Laan, Brand Manager The Famous Grouse, staat dat als een paal boven water. “Naast een biologische vader is het maar wat fijn als je verschillende vaderfiguren hebt in je leven. Voor mij zijn het mensen die je verder helpen en het beste met je voor hebben. Misschien heb je meer vaderfiguren dan je in eerste instantie denkt. Vaderdag is een mooi moment om daar eens bij stil te staan en alle vaders te eren.”

Val in de prijzen

Maar hiernaast valt er ook nog iets te winnen. Namelijk een geheel verzorgde overnachting in The Famous Grouse House. Dit tiny house, vormgegeven als een enorm whiskyvat, is de ultieme plek om te samen te komen en een toost uit te brengen op een bijzondere band. Dankzij de prachtige bosrijke omgeving zullen de winnende vaders zich even in Schotland wanen en even helemaal tot rust komen.

Wegens het succes van vorig jaar geeft The Famous Grouse dit jaar nog meer overnachtingen weg. Om mee te kunnen doen aan de actie moet je als deelnemer de unieke actiecode in op de website van The Famous Grouse House. De code is te vinden op de nekhanger waar alle The Famous Grouse flessen van voorzien zijn.

Grouse