Monica Geuze heeft haar eigen goedlopende YouTube-kanaal, presenteert diverse (televisie)programma’s, host een podcast, heeft meerdere boeken uitgebracht, heeft haar eigen realitysoap, onderneemt erop los en dat terwijl ze moeder is. Chapeau!

Monica Geuze als BN’er

Met deze prestaties op zak heeft ze het weten te schoppen tot een van Nederlands meest bekende vrouwen en is ze volgens de lezers van FHM ook nog eens de mooiste. De 26-jarige is een bezig bijtje en is erg veelzijdig. Naast het bovenstaande speelde ze op haar zestiende mee in een clip van Racoon en was ze drie jaar lang de vaste DJ van Ronnie Flex.

Het gaat haar op meerdere vlakken voor de wind en heeft onlangs ook met haar nieuwe liefde een nieuw huis gekocht in Oud-Zuid. De vastgoedmarkt is hedendaags onverbiddelijk, maar Geuze zal daar waarschijnlijk niet om wakker hebben gelegen, gezien haar succes en een goedgevulde bankrekening die daarbij komt kijken.

YouTube

Haar voornaamste inkomstenbron komt voort uit het platform waar het voor haar allemaal begon: YouTube. Los van gesponsorde video’s spekt ze de kas ook met reclame-inkomsten. Naar schatting vangt de ex van Lil’ Kleine en Lars Veldwijk ongeveer 10.000 per maand via deze website. Niet heel gek voor iemand met 539 duizend volgers en maar liefst 1.248 geüploade video’s. Daarbij wordt een gemiddelde video van Monica ongeveer 400.000 keer bekeken: erg interssant voor marketeers dus.

Gesponsorde posts

Voorheen verdienden alleen de topsporters en Hollywoodsterren bizarre bedragen op Instagram, maar ook in ons kikkerlandje wordt hier goed op geboerd. Nikkie Plessen klapte recent nog uit de school €33.000 euro te vragen voor één gesponsorde post. Hoeveel Monica exact vraagt weten we niet, maar met meer dan het dubbele aantal aan volgers zal dat ook ongetwijfeld om tienduizenden euro’s gaan.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MONICA GEUZE (@monicageuze)

Momenteel heeft ze samenwerkingen lopen met NA-KD, Dior en Stëlz. Hiernaast heeft ze ook nog een sieradenlijn, MEAUX-MEAUX, en heeft ze ondertussen dus ook al twee boeken uitgebracht.

Vermogen van Monica Geuze

Het is onmogelijk om alle (bij)inkomsten uit te pluizen en ook de belastingdienst zal het nodige aandeel claimen, maar de boterhammen worden in huize Geuze vast en zeker besmeerd met een dikke laag beleg. Al met al zal haar vermogen ergens tussen de 2 en 3 miljoen liggen. Als ze met dit tempo doorgaat kan ze dit in de komende jaren wellicht verviervoudigen, wie zal het zeggen?

Mooiste vrouw van Nederland

Niet alleen succesvol, want begin juni riep mannenblad FHM Monica Geuze ook nog eens uit tot de Mooiste vrouw van Nederland 2021. De Hoofdredacteur van FHM, Chris Riemens, had daar het volgende over te zeggen: “Monica Geuze is cool, stoer, sexy en bloedmooi. Daarnaast is ze ook nog eens ongelooflijk succesvol in alles wat ze doet, en nog moeder ook. Wat Katja, Sylvie en Yolanthe 10 jaar geleden waren, dat is Monica nu: dé ster van een generatie.”

De FHM500 kun je nog tot en met zaterdag 19 juni online bestellen via Wehkamp. Je krijgt het blad bij aankoop van een product van TABAC Fragrances. Bestel het blad hier online.