Zelf loopt Conor mcGregor met krukken, maar vanaf nu kan jij ook plaatsnemen op een van de barkrukken in zijn nieuwe Irish Pub: The Black Forge Inn. De Ierse vechter verdiende al klauwen met geld aan zijn eigen whiskymerk Proper 12, die hij in maart van dit jaar verpatste voor 120 miljoen euro, maar had nog geen toko om dat alcoholische goedje te serveren aan dorstige klanten, ook al is het ondertussen niet meer in zijn handen. Daar is verandering in gekomen, want gisteren zijn de deuren geopend.

Conor McGregor’s eigen Irish Pub: The Black Forge Inn

De in Ierland geboren MMA-vechter heeft een gigantisch café laten bouwen in Dublin, de stad waar hij geboren is. Het bevat een luxueus uitziend restaurantgedeelte, een traditionele bar en een biertuin. En eerlijk is eerlijk: het ziet er allemaal veelbelovend uit, voor een ordinaire zuipkeet dan.

De Irish pub heeft alles erop en eraan: drie riante zalen, barkrukken om meerdere Gaelic voetbalploegen op kwijt te kunnen en een variatie van hoge en lage tafels. Dan de gigantische barzijde kunnen wel vijf cocktails tegelijk worden bereid, om iedereen tijdig te voorzien van een dorstlesser. Een Instagram-bericht luidde: “The Garden Terrace At The Black Forge Inn opent maandag. Een nieuwe ervaring komt naar Dublin Twelve. We kunnen niet wachten om je te zien.” McGregor is natuurlijk niet helemaal neutraal, maar reageerde op de post met zijn persoonlijke account waarin hij de pub prees als “the best of the best.”

McGregor investeerde veel geld in de kroeg

Uiteraard had McGregor graag aanwezig zijn geweest bij de grand-opening, maar was te druk bezig met Justin Bieber om het lint figuurlijk door te knippen. Tijdens de constructiefase schijnt hij wel een aantal keren langs zijn geweest om een oogje in het zeil te houden. Maar dat is meer dan logisch, aangezien Conor McGregor het pand voor €1,9 miljoen overgekocht en voor €1 miljoen laten renoveren. Maar goed, McGregor zou in de afgelopen 12 maanden € 148 miljoen hebben verdiend, terwijl hij slechts twee keer in de Octagon stond, dus hij kan zich het een en ander permitteren.

Recent plaatste hij recent ook zo trots als een pauw zijn nieuwe Lamborghini speedboot: Tecnomar for Lamborghini 63 op zijn social-media kanaal.