Conor McGregor kwam sinds januari 2020 maar twee keer in actie in de UFC. Toch is de Ier de bestbetaalde sporter ter wereld, en staat hij boven namen als Lionel Messi, Cristiano Ronaldo en Roger Federer. De vechtsporter verdiende tussen 1 mei 2020 en 1 mei 2021 maar liefst 180 miljoen dollar. Hij heeft een wagenpark waar je u tegen zegt, huurt megajachten af alsof het niets is, draagt de meest opmerkelijke horloges en zette recent zijn naam op de bestellijst van een wel heel speciale Lamborghini speedboot.

Het nieuwe vaartuig van Conor McGregor

Stefano Domenicali, voorzitter en CEO van Automobili Lamborghini zei: “Als ik me een Lamborghini op het water zou moeten voorstellen, zou dit mijn visie zijn. Ik ben verheugd om deze succesvolle samenwerking te vieren.” Die mening wordt ongetwijfeld gedeeld door de flamboyante Ierse klappen uitdeler en incasseerder. Als een pauw zo trots op zijn veren deelde McGregor op Instagram het eerste beeld van zijn Tecnomar for Lamborghini 63.

lamborghini tecnomar 63 jacht The Italian Sea Group Pure Luxe

Conor McGregor heeft klaarblijkelijk zijn match gevonden tussen met zijn hypercars. En gaat ook minstens net zo snel, dankzij de 2.000 pk aan boord. De Tecnomar 63, gemaakt in samenwerking tussen Lamborghini en The Italian Sea Group , is de poging van beide merken om een ​​Lamborghini Sián FKP 37 voor het water te beschikbaar te maken.

De Tecnomar 63 is verkrijgbaar in dezelfde metallic groene kleur als de hybride sportwagen, weegt 24 ton, is 63 voet lang, is gemaakt van koolstofvezel en wordt aangedreven door twee MAN V12-2000HP-motoren. McGregor, die een grote fan is van opzichtige voertuigen, ging naar Instagram met het bijschrift “Mijn Lamborghini-jacht is klaar.” Ondertussen  gelukskleur groen, zoals zijn Rolex-horloges , is het bijna een gegeven dat we de MMA-vechter zullen zien pronken met deze boot van $ 3,4 miljoen in actie. Hoe je het wendt of keert, hij zal de komende periode zijn broodnodige rusttijd in het water spenderen, al herstelde van zijn gebroken die hij opliep tijdens zijn meest recente wedstrijd tegen Dustin Poirier.