Cardi B is één van de popidolen van dit moment, ware het niet dat de 31-jarige Amerikaanse nog altijd geen rijbewijs heeft. Echter heeft ze wel een respectabel wagenpark, en dus krijgt ze haar rijlessen in een Rolls-Royce.

Popidool Cardi B

Cardi B, pseudoniem van Belcalis Marlenis Almánzar, is een Amerikaanse artiest, die voornamelijk pop en rapnummers maakt. Ze groeide vanaf haar geboortejaar 1992 op in The Bronx in New York. Ze verwierf haar bekendheid in 2016 met haar deelname realityserie Love & Hip Hop: New York. Daarna richtte ze zich op haar muzikale carrière. Haar grote doorbraak volgde na het uitbrengen van de single Bodak Yellow, die in juni 2017 verscheen. Daarna volgden nog nummers als I Like It, Taki Taki en Punteria in samenwerking met Shakira. Ze kreeg ooit $ 1 miljoen betaald voor een optreden van 35 minuten.

Momenteel is de 31-jarige artiest bezig met het behalen van haar rijbewijs. Lessen doet ze niet, zoals de gewone sterveling, in een normale leswagen, maar in haar eigen Rolls-Royce. Ze deelde een video daarvan op Instagram:

Psycholoog

In dezelfde livevideo op Instagram vertelde ze dat ze in gesprek is met een psycholoog. “Mijn psycholoog vond dat ik te veel bezig was met mijn werk. Ik werd geadviseerd om elke dag een uur lang bezig te zijn met een goede gewoonte. Daarom ben ik begonnen met het halen van mijn rijbewijs”, aldus Cardi B.