Klaar met de huidige samenleving en behoefte om een heus drijvend Utopia aan te gaan? Nou, goed nieuws; dat kan.  $ 20.000 en $1,5 miljard in uw zak heeft. Het door mensen gemaakte Blue Estate Island is een prachtige nieuwe ontwikkeling in de Caribische Zee – nabij Miami – en biedt mensen alles van studio-appartementen tot mega-herenhuizen.

Drijvende stad

Het kunstmatig aangemaakte eiland is helemaal opnieuw gebouwd met behulp van hoogwaardige betonnen modules van in totaal 1500 meter bij 1000 meter. Deze drijvende stad zal onderdak gaan bieden aan meer dan 15.000 permanente inwoners, een tal van bedrijven, scholen en ziekenhuizen. Kortom; alles wat je nodig hebt in een functionerende samenleving.

Wonen in zo’n droomachtige opstelling kan voor iedereen een prachtige realiteit zijn, aangezien ze studio-appartementen aanbieden voor $20.000 en een weelderig mega-herenhuis voor meer dan 1,5 miljard. Voor ieder wat wils, dus wees er snel bij en stel je verblijf vast.

Het eiland wordt geflankeerd door stijlvolle neutrale gevels en natuur de uitgestrekte oceaan, waardoor de sfeer van het eilandleven intact blijft. Ze hebben hiervoor hoogwaardige betonmodules gebruikt.

Drijvende stad

De buitenmuren zijn meer dan 60 meter hoog en zullen de volgens de bedenkers de ‘grootste golven van de oceaan in de schaduw stellen’, waardoor het landgoed veilig is voor de wilde stromingen

Duurzaamheid

Volgens de ontwikkelaars zal de drijvende stad worden aangedreven met hernieuwbare bronnen om een ​​negatieve CO2-uitstoot te behouden. Er zal een groot gemeenschapsgevoel heersen in de stad waar mensen samen kunnen komen in parken, zakencentra, internationale scholen, klinieken en ga zo maar door.

Drijvende stad

Zie jij jezelf al een geheel nieuwe leven opbouwen op dit futuristische eiland? je bent vast niet de enige. Vooral met de nasleep van de verscheidene lockdowns in gedachte. De Blue Estate-huizen gaan vandaag in verkoop en loopt tot een niet genoemde datum ergens in 2022.

De volledige oplevering wordt echter verwacht in 2025. Als alles volgens plan verloopt, zullen sommige eigendommen al tegen 2023 beschikbaar zijn. Klik hier voor meer info.

Eiland Zwembad Drijvende stad Drijvende stad