Joel Beukers staat bekend om zijn merkwaardige aankopen, opvallende uitspraken én krachtige bolides. Twee weken terug startte hij nog een give-away om samen met hem en DJ Reinier Zonneveld met een privéjet naar Istanbul en Boekarest te vliegen om volledig los te gaan tijdens de optredens van beide heren. Maar ook met de aankoop van een 6×6 Mercedes-Benz gooide hij hoge ogen. Vandaag heeft Beukers zijn zeswieler, net als al zijn andere wagens, een nieuwe kleur laten geven.

Joel Beukers brult een groot publiek bij elkaar

De fitness-guru maakt content op Youtube, (205k abonnees) TikTok (111k volgers) en op Instagram (414k volgers). Met deze content probeert hij bovenal mensen te entertainen, maar ook te motiveren om te beginnen met fitness.

Om deze gemotiveerde fans op weg te helpen heeft Beukers zijn eigen supplementen-lijn. Evenals een vodka-merk. Een beetje tegenstrijdig, maar goed. De jarige job uit Hilversum trakteert vandaag ter gelegenheid van zijn 33e verjaardag ook door 33% korting te geven op al zijn producten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door JOEL BEUKERS🏆 (@joelbeukers)

Mercedes AMG G63 6×6 ook in het goud?

Zijn slogan en lijfspreuk ‘we gaan voor goud’ neemt Beukers veelal net iets te letterlijk. Hij kocht begin augustus de Mercedes G63 AMG 6×6 en koos ervoor om zijn gouden Lamborghini Urus de deur uit te doen. Na ongeveer anderhalve maand is hij de kleur waar de wagen in werd afgeleverd, Designo Night Black Magno (matte), zat en laat hij ‘m gewoontegetrouw goud wrappen. Samen met bedrukkingen als ‘#Scoopmobiel’ en ‘Breek die hele tent af’.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door JOEL BEUKERS🏆 (@joelbeukers)

We hebben het uiteraard al eerder over de 6×6 gehad, maar toch volgt hier nog even een beknopte samenvatting van waar dit beest toe in staat is. Met 3375 kilogram schoon aan de haak ligt er onder de motorkap een 5,5 liter V8 Biturbo met 544 pk. De 6×6 heeft minder snelheid dan zijn inmiddels ingeruilde Lamborghini Urus, maar hij doet zeker niet veel onder. Met een topsnelheid van 160 kilometer per uur en in zeven seconden van 0 naar 100 km/h kan de 6×6 er zeker mee door.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door JOEL BEUKERS🏆 (@joelbeukers)