We zijn er wel aan gewend dat grote designermerken zoals Gucci, Louis Vuitton, Hermès, Dior en Balenciaga met enige regelmatig opmerkelijke producten uitbrengen met een prijskaartje waar je mond van openvalt. Wat dacht je hier van?

Balenciaga nekkussen met capuchon

Op de Fashion Week in Parijs presenteerde Balenciaga een reiskussen met capuchon. Het object is gemaakt in Portugal en bestaat voor de volle 100% uit fleece katoen. Toch is het wel een uniek item. Het bovenste deel van het kussen is zoals je een capuchon kent met trekkoordjes, die je er overigens gewoon af kan halen.

De druk die het kussen op je nek beoefend zou perfect afgesteld zijn om je reis net een beetje aangenamer te maken. Er is haast nergens aan Balenciaga label aan te treffen, waardoor het minder snel onder je nek vandaan gegrist zal worden. De ‘Travel Pillow’ is verkrijgbaar in het zwart, enkel in maat S, en kost $ 650 (€ 562).

Reiskussen Balenciaga

iPhone en AirPods beschermhoes met konijnenoren

Dit zijn niet de enige items die ze uitbrachten. Het huis introduceert ook een pluizige beschermhoes voor de iPhone 12 en AirPods in de vorm van konijnenoren. Voor beiden hebben ze een roze wollen hoes gelanceerd in de vorm van een konijntje. Wie interesse heeft moet bereidt zijn om $ 650 voor de telefoonhoes en $ 475 voor het AirPods doosje te betalen.

Roze telefoonhuis Balenciaga

Balenciaga waterfles

Maar daar houdt het nog niet op. De fans van het luxemerk uit Frankrijk kunnen voortaan ook hun vloeibare eerst levensbehoefte drinken uit een Balenciaga fles. Uiteraard scherp geprijsd: $ 125 (€ 108). Er past een liter water in en hij is makkelijk te gebruiken. In tegenstelling tot de vorige items is het heel duidelijk te zien dat het een fles van Balenciaga is met een logo aan de voorkant en op de achterkant staat in grote letters H2O.

Waterfles Balenciaga