Afgelopen week werd Aubrey Drake Graham, oftewel Drake, 35 jaar jong. Als bekende muzikant, en met name een rapper, omring je je met mensen die in hetzelfde schuitje zitten. Soort zoekt soort. Ze verdienen veel geld en schromen niet om dit uit te geven. Rapper Young Thug liet voor de verjaardag van Drake een bizarre ketting ontwerpen waar ook een stevig prijskaartje aan vast zit. Hij zag er niet alleen bling-bling uit, maar hij heeft ook emotionele waarde. Op de achterkant van de ketting staat namelijk een foto van Drake met zijn zoontje Adonis.

Drake krijgt diamanten ketting voor 35e verjaardag

Je zou verwachten dat degene die jarig is trakteert, maar Drake heeft zijn vrienden al genoeg in de watten gelegd, dus was het tijd voor een bedankje. Eliott Eliantte maakt schitterende kettingen. Hij kreeg de taak van rapper Young Thug om een ketting te maken met zijn kledingmerk logo ‘OvO’. De ketting is een volledig bevroren Cubaanse ketting. De hanger heeft een fors ‘OvO’-logo en is volledig bedekt met diamanten die een schitterende glans geven. De ketting lijkt driedimensionaal door de hoogteverschillen. Door de aanwezigheid van stenen aan de zijkant en achterrand lijkt hij ook groot te zijn in de breedte.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Elliot Eliantte (@eliantte)

Reactie op het glimmende cadeau

Drake’s reactie werd gefilmd toen hij het prachtstuk in ontvangst mocht nemen. Hij bleef vol ontzag achter nadat hij het portret aan de andere kant van de hanger ontdekte. Hij vond het uiteraard prachtig om te zien hoe hij en zijn zoontje in die ketting zijn verwerkt.

Op de video zelf zie je ook een heel dikke ketting om zijn nek hangen, maar de Canadese rapper houdt uiteraard van afwisseling. Drake is sowieso wel van de sieraden en al het mooie des levens: zo droeg hij een Richard Mille van wel een miljoen dollar en kocht hij een matras van $ 400.000. In 2019 kocht hij zelfs een telefoonhoesje ter waarde van € 350.000, gemaakt van 18kt massief witgoud en volledig bezet met kleine, blauwe diamantjes.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door champagnepapi (@champagnepapi)