Hij heeft al een custom Patek Philippe, een Jacob & Co. uurwerk ter waarde van €580.000 en al andere uitgaves van Richard Mille. Ter ere van de Fourth of droeg hij op een feestje, met French Montana en Conway the Machine, een gelimiteerde horloge van het huis Richard Mille. Het is een peperduur sporthorloge dat gemaakt werd voor Rafael Nadal, maar is ondertussen dus ook in de rapscene belandt.

Richard Mille RM 27-04 sporthorloge

Wat hebben muziekartiest Drake, ook bekend als Champagne Papi, en Rafael Nadal met elkaar gemeen? Ze zijn allebei miljonair en hebben een gigantische aanhang in hun respectievelijke ambachten – waar ze diverse eretitels en records wisten te breken.

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door UpscaleHype (@upscalehype)

Het Richard Mille RM 27-04 sporthorloge is oorspronkelijk gemaakt voor tennisdynamo Rafael Nadal. Het heeft een op tennisracket geïnspireerde wijzerplaat die werkt om een ​​beweging te stabiliseren. Terwijl tenniswereld gefocust op meer dringende zaken, namelijk Wimbledon, ondertussen gewonnen door recordbreker Novak Djokovic, hield America zich voornamelijk bezig met de viering van Fourth of July, ofwel Independence Day. Op een feestje kwam Drake aanzetten met dit speciale, ijsblauwe horloge om zijn pols.

Richard-Mille-Drake

Het horloge viert de 10-jarige samenwerking van Nadal en Richard Mille op een belangrijke manier: het horloge kostte $ 1,05 miljoen en het is een limited-edition uurwerk waarvan er slechts 50 zijn verkocht.

Drake en zijn liefde voor Richard Mille

Het is niet de eerste keer dat Drake laat zien aanhanger van de uurwerken van Richard Mille te zijn. Van de rapper is bekend dat hij het vreemde en vaak bekritiseerde erotische horloge RM 69 heeft gedragen , maar deze inval in sporthorloges heeft wel een nieuwe prioriteit. In tegenstelling tot zijn concurrenten, wil Richard Mille niet alleen dat ambassadeurs zijn kleding dragen op afterparty’s en persconferenties, maar tijdens de meest intense en fysieke aspecten van hun sportieve inspanningen. Zou hij hiermee ook zijn date in het afgehuurde Dogers Stadium hebben geïmponeerd? Heeft ook iets met sport te maken.

Drake