Het nieuws dat Reinout Oerlemans zijn villa in Bel Air, Los Angeles, voor bijna $ 70 miljoen verkocht aan zanger TheWeekend haalde alle internationale krantenkoppen. Dat nieuws werd al gauw opgevolgd door de koop van een statig herenhuis in Beverly Hills, tegenover de Playboy Mansion. Op Instagram deelt zijn vrouw Daniëlle geregeld kiekjes van in en rondom de uit de kluiten gewassen residentie, in tijden van de verbouwing.

De nieuwe miljoenenwoning van familie Oerlemans

Met een woonoppervlak van 849 m2, met zes bedden en acht badkamers, is er dan ook genoeg om op beeld vast te leggen. En dan is er ook nog de omliggende locatie. Er zit weliswaar een park tussen, maar dat is het enige wat de woning, gebouwd in 1989, scheidt van de beruchte Playboy Mansion. Elders op het perceel van is er nog een tennisveld, samen met een basket, en een zwembad. Wel zo lekker om te hebben in de Golden State.

Foto: Realtor.com

Grootschalige verbouwing

Al vanaf begin af aan houdt Daniëlle Oerlemans de verbouwing niet geheim. Voordat ze hun intrek kunnen nemen, is er nog een hoop werk aan de winkel moet er eerst nog flink verbouwd worden. Via Instagram deelt ze verschillende ‘stories’, waarin ze bits en pieces van het proces laat zien. De muren worden geschilderd, de vloeren gelakt, behang wordt gehangen en nieuwe meubelstukken komen binnen om de opknapper nieuw leven in te blazen. Kortom: er wordt met man en macht aan gewerkt.

Voordat ze hun huis aan de TheWeekend verkocht en dit nieuwe paleis op de kop tikte, was de familie al gelukkig met de verdeling tussen de Verenigde Staten en Nederland – met name Amsterdam, waar ze vlakbij het Museumplein nog een huis hebben. “We zijn in de bevoorrechte positie dat we makkelijk heen en weer kunnen vliegen. Als de kinderen straks uitvliegen, weet ik niet waar zij zullen belanden. Maar mijn man en ik willen onze tijd graag blijven verdelen tussen Amerika en Nederland, waar al onze familie is.”