Sinds 2013 probeert Gordon al kopers aan te trekken voor zijn schitterende villa in ’t Gooi, Blaricum om precies te zien. Voor welke reden dan ook wil het maar niet lukken, totdat hij afgelopen jaar de villa eindelijk over dacht te kunnen dragen voor € € 2.950.000 miljoen. Daar werd uiteindelijk toch een stokje voor gestoken en kon het hele verkoopfestijn weer van begin af aan beginnen. Onderhand zijn we alweer ruim een jaar verder en staat de villa nog steeds stof te happen. Tijd om het roer om te gooien: je kunt de villa nu huren.

Hoeveel kost de villa van Gordon in Blaricum per maand?

Zoals we ondertussen gewend van Gordon zijn is er geen touw vast te knopen aan zijn plannen – en dat hoeft ook niet. Eerst koopt hij een penthouse in Amsterdam-Noord en dan vertrekt hij naar Dubai. Afgelopen week verhoogde hij nog de vraagprijs van zijn villa in Blaricum terug naar het oude bedrag van € 3.250.000 miljoen. Niet geheel verassend heeft dit het koopproces niet versnelt en dus zoekt hij het ergens anders. De woning met een woonoppervlakte van 421 m2 kan nu gehuurd worden voor € 10.000 per maand.

Blaricum Gordon

Wat krijg je daar voor terug? Nou, aardig wat. Onder het rieten dak zitten die verdiepingen verstopt met drie slaapkamers en twee badkamers. “De woonkeuken is voorzien van twee gashaarden, waarvan één tegenover het kookeiland en de andere recht tegenover de eettafel. Vanuit hier is het binnenzwembad bereikbaar alsmede de fitnessroom en het terras,” weet de makelaar te vertellen. Maar ook een “Uniek souterrain met optimale daglichttoetreding en directe toegang tot onlangs gerealiseerde gym,” kan afgevinkt worden.

Blaricum zwembad

Buiten gaat het vertier ongehinderd verder. Zo kan je knusse avonden beleven bij de buiten open hard of neerploffen op het terras, grenzend aan de riante tuin. Kijk vooral even rond om te zien of het aansluit bij jouw stijl en/of wensen.

Blaricum Gordon