Het is feest in huize Beukers. Zijn vriendin, Dionne Esmee Snel, is 27 jaar oud geworden en dat moet natuurlijk gevierd worden. Een taart, een bloemetje en een auto! Ja, je hoort het goed. Joel Beukers koopt deze keer geen prachtbak voor zichzelf, maar voor zijn vriendin, waar hij al meer dan zeven jaar mee samen is. Op zijn Instagram-feed vertelde hij hoe niemand in zijn plan geloofde, behalve zij. Ze steunde hem volledig, ook in de moeilijkere periodes, toen helemaal niet zoveel geld het laatje binnenstroomde.

Een instant upgrade, zoals Joel Beukers het noemt

De vrienden van Joel Beukers had hiervoor ook al een prachtbak. Ze was in het bezit van een Range Rover Evoque. Alleen kan het bij huize Beukers altijd groter en beter. De precieze uitvoering van deze wagen kunnen we helaas niet achterhalen, alleen dat de prijzen variëren van € 46.900 tot € 95.000.

De nieuwe aanwinst voor Snel is de Range Rover Sport in het zwart. De prijzen van deze bolide variëren van €95.000 tot €130.000. We kunnen inderdaad wel spreken van een ‘instant upgrade’, zoals Joel Beukers zelf vermeld. De wagen werd gepresenteerd met een grote, rode strik eromheen en op de kentekenplaat staat natuurlijk de oh zo herkenbare tekst ‘voor goud’.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JOEL BEUKERS🏆 (@joelbeukers)

“Al meer dan 7 jaar werken Dionne en ik samen voor ons goud. Toen ik gewoon op de zolder woonde bij mijn ouders. Toen alleen jij geloofde dat het wat zou worden met mij. Maar er alleen een extra paar ogen nodig waren om alles in gouden banen te leiden. En vooral iemand die er net zo hard in bleef geloven terwijl er jaren niets binnen kwam. Nu een heel gezin rijker, het belangrijkste, is deze veilige en praktische bolide meer dan verdiend!” schrijft Beukers onder de foto.

Wat kan deze wagen op de snelwegen presteren?

Natuurlijk mogen de specificaties van deze prachtige daily driver niet ontbreken. De Sport-editie haalt een topsnelheid van 220 km per uur en is binnen 6,3 seconden van 0 naar 100 km/h. Het maximale vermogen van de bolide is 404 pk en de acceleratietijd wordt mogelijk gemaakt door het Nm koppel van 640. Het enige wat nog mist is de gouden wrap eromheen, maar meestal wachten ze daar enkele weken mee. Al is het natuurlijk ook wel lekker om een keer een wagen te hebben die niet zo heel erg opvalt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JOEL BEUKERS🏆 (@joelbeukers)