Eens in de zoveel tijd, wanneer een 007-film uitkomt, staat de wereld op zijn kop. De nieuwe film No Time to Die verscheen afgelopen week voor het eerst witte doek en de Bond-gekte blijft rondbazuinen. Twee ontwerpers waren ook zeer enthousiast en presteren de trimaran: MY Bond Girl.

Trimaran superjacht MY Bond Girl is de naam

Door deze film zijn er een hoop mensen geïnspireerd geraakt. Hannah Hombergen en George Lucian maken daar zonder twijfel deel vanuit. De twee hebben hun eerste concepten van hun nieuwste jacht vrijgegeven. Ze hebben dit jacht de naam MY Bond Girl gegeven.

De naam zegt het al. Deze prachtige Trimaran van wel 70 meter lang ziet er net zo goed uit als elke ‘Bond Girl’. Buiten het concept en de spraakmakende naam om, is dit ook een super-de-luxe jacht met de meest uitzonderlijke voorzieningen.

Trimaran Superjacht slaapkamer

Het jacht heeft twee verdiepingen en een hoofddek. Het jacht valt niet alleen vanbuiten al heel erg op, maar vanbinnen is het interieur ook iets waar je u tegen zegt. De inspiratie van het interieur werd ook gehaald uit de nieuwe film No Time to Die. Vooral elegantie en de verfijning was een bron van inspiratie.

Trimaran superjacht

De master bedroom tilt het vaartuig naar een ander niveau aan. Buiten dat het er geweldig uitziet, is het ook een zeer functionele slaapkamer. Het matras kan bewegen dat het precies ligt zoals je wilt. Boven het bed is ook een balkon. De functie is onbekend, maar dat neemt niet weg dat het bijdraagt aan de gewenste sfeer. Op het hoofddek is niet heel veel te doen, los van het grote zwembad met ligbedjes eromheen. Het jacht ligt ook perfect op het water en zal ten alle tijden recht moeten blijven, dankzij nieuwe balanstechnologieën.

Prijskaartje van het watertuig

Natuurlijk hangt er ook een stevig prijskaartje aan de trimaran. Voor $ 115 miljoen ben jij de eigenaar van het jacht, zodra de bouw helemaal af is. Nog even geduld.

Interieur 007 jacht
Trimaran Superjacht