Britse miljardair en Virgin Galactic-CEO Richard Branson heeft zijn stempel aardig gezet op diverse vlakken. Als eerste denken we aan zijn zakenimperium, maar zijn vastgoedportfolio doet ook niet onder. De 71-jarige zakenman is sterk vertegenwoordigd op de Britse Maagdeneilanden en heeft recentelijk aangekondigd twee weelderige villa’s te verhuren. Daar willen we natuurlijk meer van weten.

Ultime privacy op het landgoed van Richard Branson

Je geniet van optimale privacy op dit eiland, vanwege de regel dat mensen tot nu toe alleen op het 50,6 hectare grote eiland konden verblijven als ze te gast waren in één van de 10 privéwoningen. Deze zijn allemaal van Richard Branson en daardoor heeft hij daar de volledige control over. De Maagdeneilanden hebben ook allerlei aparte eilandjes, zoals het eiland Moskito. Dit eiland heeft de huizen The Oasis Estate en de Point Estate erop gevestigd die Brandson vanaf 1 oktober te huur aanbiedt. Laten we maar eens gaan kijken wat beide villa’s vanbinnen en buiten te bieden hebben.

The Oasis Estate

Bij de entree van deze villa zul je al versteld staan hoe het eruit ziet met een houten loopbrug omgeven door prachtige wateren, je kijkt meteen de schitterende woonkamer in die verbonden is met een eetruimte, een bar, een lounge plek, een pooltafel en met een mega flatscreen tv ertegenover. Gelijk aan deze ruimte staat het zwembad die het hele huis omringd, er liggen waterbedjes vast aan de infinitypool die ook nog eens uitkijken op de oneindige zee en de hoge bergen.

Oasis Estate

Via de trap naar boven kom je uit in de open keuken die vastzit aan de grote diner ruimte. Je kan rechtstreek doorlopen naar het balkon die opnieuw schitterend uitzicht biedt, verder zijn er nog acht slaapkamers met elk een eigen badkamer die ook als aparte suites verhuurd zouden kunnen worden. De master bedroom heeft een groot eigen balkon met ligbedjes en je wordt wakker met een schitterend uitzicht over de zee. Voor één nacht in dit zomerse paleis betaal je $ 19.000, maar daarmee krijgt je wel een personeelsteam en een privé-chef.

  • Bekijk via deze link een 3D-tour door The Oasis Estate

The Point Estate

Point Estate ligt met acht slaapkamers langs een klif die uitzicht biedt op de Virgin Gorda. De inrichting van deze villa is gebaseerd op de reizen van Richard Branson. De unieke dingen aan het huis zijn de infinitypools, het entertainment centrum, de waterbar en de stapelbedden kamer die 8 slaapplaatsen biedt. Voor een nacht in deze villa betaal je $ 17.000 en krijg je hiermee, net zoals bij The Oasis Estate, de beschikking over een privé-chef en personeel.

  • Bekijk via deze link een 3D-tour door The Point Estate
Richard BransonPoint Estate Maagdeneilanden