De Amerikaanse en Britse Maagdeneilanden liggen tussen Puerto Rico en Anguilla in. De eilandengroep bestaat uit meer dan vijftig eilanden en het blijkt uit meerdere onderzoeken dat het een regelrecht belastingparadijs is. Hierdoor is het ook een populaire bestemming voor kapitaalkrachtige jachteigenaren. Maar dit heeft natuurlijk ook te maken met de prachtige azuurblauwe zee. Op de Britse maagdeneilanden staat ook het Lion Heart, afgelegen en meet een weelderig uitzicht over de Caribische en de Noordelijke Atlantische Oceaan.

Lion Heart in de De villa heeft 745 vierkante meter aan woonruimte

Lion Heart is een samenwerking tussen architect Ken Kao en Oil Nut Bay. Samen hebben zij ervoor gezorgd dat er niets ontbreekt in de villa, zodat de toekomstige eigenaar heerlijk in alle rust kan genieten van al het moois dat op dit anders is te vinden.

Villa Maagdeneilanden

Lion Heart bestaat uit twee villa’s, waarvan een wordt vermeldt als gasthuis, die elkaar qua functie aanvullen en samen zo’n 745 vierkante meter aan woonruimte beslaan. Je betreedt het erf middels een schitterende oprit. Eenmaal geparkeerd wandel je tussen een aantal prachtige infinity pools, waarvan een met een natuursteen gemaakte waterval. Vanbinnen is het ook niet verkeerd met de materialen als natuursteen, staal, glas en groendak vult alles elkaar perfect aan.

Open ruimtes en een thuisbioscoop

Er zijn vijf slaapkamers verdeeld over beide gebouwen, waarvan één master bedroom met een eigen badkamer en nog 5 andere badkamers, een eigen fitnessruimte, een grote inloopkast, een eetkamer met een grote watermuur, een open keuken waar de privé chef ongetwijfeld raad mee weet, een terras om te ontbijten en ten slotte nog een thuisbioscoop.

Ga via deze link naar de website van de Britse Maagdeneilanden Sotheby’s International Realty om het geheel nog even goed te doorlopen. De prijs is trouwens op aanvraag.

Villa MaagdeneilandenVilla Maagdeneilanden