Soms is het beter om dingen voor je te houden dat was ook zeker terug te zien tijdens een talkshow, Op 1, vertelde Ali B woensdag trots over zijn nieuwe horloge: “Ik heb een klokje, daar ben ik trots op en daar ben ik blij mee. Een duur klokje.” De volgende dag wordt de rapper opgewacht bij zijn huis en beroofd van zijn nieuwe Platina Rolex. Ali B melde zich gelukkig op Instagram. In een video vertelt hij dat hij en zijn chauffeur ongedeerd zijn gebleven.

Reactie Ali B op gestolen Platina Rolex

Hij geeft in zijn video aan dat de daders wisten wat ze wilde hebben en dat hij zijn lieftallige horloge toen maar heeft meegegeven. “Hoe eerder je geeft wat ze willen hebben, hoe eerder je ervan af bent.” Na de overval was de pers snel aanwezig. Ali B geeft aan met niemand te willen praten en de politie gewoon hun werk wil laten doen in de hoop dat Ali zijn mooie Rolex snel weer terugziet.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ali B (@alibspec)

De Platina Rolex

Om welk horloge het precies ging is helaas niet bekend, maar als je het horloge op e kop wilt tikken via Chrono24 is het geen goedkoop klokje. De enige beschikbare klok staat daar te koop voor € 130.000, maar met het verdien model bij bijvoorbeeld The Voice is dat zo weer terugverdiend.

Veel support

Gelukkig krijgen Ali B en zijn familie veel support. Veel BN’ers steunen hem en zijn video wordt veel gedeeld en geliked. De politie is hard bezig met een onderzoek naar de overval. Wat wij hopen? Dat de daders snel worden opgepakt.