Een gouden wagen is toch wel het toppunt van opvallen. Joel Beukers kan hier over meepraten met zijn vele goud gewrapte bolides. Natuurlijk is hij niet de enige met zo’n prachtige gouden wagen. De gouden SUV wordt in de film ‘The Dictator is  Admiraal Generaal Aladeen of Wadiya de trotste eigenaar van deze mooie bolide. Naast dat de wagen een opvallende kleur heeft, is het ook kogelwerend. Je valt dus niet alleen heel erg op, maar je zit ook nog eens veilig.

Dartz Prombon SUV

Dartz Prombon SUV is de officiële naam voor deze gouden SUV. De wagen is gebaseerd op de Hummer H2 en is speciaal gemodificeerd voor ‘The Dictator’. Er zijn in totaal drie van deze prachtige SUV’s gemaakt. Één van deze is al verkocht, maar de andere twee staan nog te koop. De Dartz Prombon is al erg uniek door de exclusiviteit.

Gouden-SUV-the-Dictator

Helaas komt daar binnenkort verandering in. Het aantal wagens zal verhoogd worden naar tien. Of deze ook in het goud gewrapt zullen worden is nog onduidelijk.

Gouden-SUV-the-Dictator

Omdat het een Dartz is, worden de voertuigen standaard geleverd met exotisch leer en hightech gadgets, zoals massagestoelen, houten bekleding en champagnekoelers. Door de bescherming rijd je erg veilig, maar de techniek die je rechthoud op het wegdek doormiddel van de lijnen herkenning maken de kans op ongelukken ook nog een eens een stuk kleiner.

Hoge snelheden en prijzen

Van zo’n gepantserde goudluxe praalwagen moet je ook een beetje kunnen genieten van het gaspedaal indrukken. Met een krachtige V8-motor en een vermogen van 400 pk. Zal dit geen probleem moeten zijn. Voor zoveel luxe, snelheid en comfort betaal je natuurlijk wel een aardig prijsje. Je zou in de miljoenen gaan denken als je exclusiviteit van de wagen hoort, maar dat valt eigenlijk nog ‘reuze’ mee. Als je een goede $ 500.000 kan missen kan je deze luxe praalwagen betalen.

Mocht je geen idee hebben wat de film ‘The Dictator’ inhoud bekijk hieronder dan de trailer