In 2018 kocht Monica Geuze een luxe penthouse in Vinkeveen samen met haar toenmalige vriend en vader van haar kind (3-jarige dochtertje Zara-Lizzy), voetballer Lars Veldwijk. Inmiddels heeft Geuze een andere liefde, waarmee ze een huis in Amsterdam Oud-Zuid mee heeft gekocht, en heeft ze besloten haar penthouse in Vinkeveen aan de man te brengen.

Monica Geuze’s penthouse in Vinkeveen

In Vinkeveen is de gemiddelde WOZ-waarde € 868.000 (cijfers uit 2020), waardoor het niet als een verassing komt dat je hier veel kunt spotten op een villa-safari. Zelf betaalde Geuze, of via een andere constructie met Veldwijk, er indertijd € 550.000 voor. Ze liet er een hypotheek op vestigen van datzelfde bedrag en liet er via haar eigen BV nog een extra € 60.000 op rusten.

Monica Geuze

Haar voornaamste inkomstenbron komt voort uit het platform waar het voor haar allemaal begon: YouTube. Los van gesponsorde video’s spekt ze de kas ook met reclame-inkomsten en Instagram legt haar ongetwijfeld ook geen windeieren. Maar qua vastgoed is de nog maar 26-jarige al aardig op weg. Tegenwoordig moet je haast je best doen om een huis met verlies te verkopen en de 26-jarige vlogger hoopt € 695.000 te vangen voor haar Vinkeveense penthouse.

Dakterras van 156 vierkante meter

Verdeeld over twee woonlagen huist de woning met 157 vierkante meter aan woonoppervlak drie kamers, waarvan twee slaap- en één badkamer. Elders is er een woon- en eetkamer en een keuken met een kookeiland heeft en verder alle benodigde inbouwapparatuur.

De eetkamer pakken we nog even apart, want die beschikt over openslaande deuren richting het riant dakterras. Het dakterras meet namelijk even groot als het totale woonoppervlak. Prijs-kwaliteitverhouding lijkt hiermee dik voor elkaar.

Hieronder een aantal foto’s van het penthouse van Monica Geuze, maar voor meer beeldmateriaal verwijzen we je graag door naar Bekende Buren.

We schreven eerder al een artikel over hoeveel de Mooiste vrouw van Nederland 2021 verdiend.