Recentelijk kwam Peter Gillis in een negatief daglicht te staan. Hij moest een tijd geleden een dwangsom betalen, maar ook een van zijn parken, Oostappen Vakantiepark Prinsenmeer in Asten, werd hevig bekritiseert vanwege hygiëne problemen. Vóór die ophef kocht hij alles wat los en vast zat, maar besloot onverwachts ook de Porsche die hij aan Nicol schonk weg te doen en zijn villa in Neerpelt in de etalage te zetten. En daar wordt weer iets aan toegevoegd, namelijk zijn paleis op wielen.

Morelo Palace 90 M van peter Gillis te koop

Het gaat om een Morelo Palace 90 M. De luxe camper is ruim negen meter lang en heeft een totale breedte van ruim 2 meter. Met een keramiekplaat, een oven en een afwasmachine heeft deze keuken alles wat een mens kan wensen. Daarnaast zijn er ook veel houten lades te vinden om alle spullen in kwijt te kunnen voor op reis. Voorin de bus kun je als nieuwe eigenaar een loungebank vinden, om tot rust te komen tijdens of na een lange zit.

Peter-Gillis

De master bedroom bevindt zich achterin het rijdende paleis. Hierin staat een lekker ruim tweepersoons bed, waar Peter en Nicole konden uitrusten van al het geld uitgeven van de afgelopen tijd. Ook aan technische snufjes is gedacht. De kledingkast beschikt over led-verlichting, het panorama-dakvenster laat je genieten van de sterren in de avond en de 32 inch televisie schuift gewoon naar beneden met een druk op de knop.

Groot rijbewijs, peter?

Maar de meest eminente bijkomstigheid is toch wel de ingebouwde garage. In het vorige seizoen Massa is Kassa zagen we al hoe gek hij is van een garage in een camper, maar daar was zijn Rolls-Royce net een tikkeltje te groot voor. Toch besloot hij ‘m te kopen en gisteren mocht ‘ie ‘m richting het einde van mei op komen halen. Echter heeft hij een klein detail over het hoofd gezien: om dit beest te besturen heb je een ander rijbewijs nodig, maar daar zette hij al gauw tempo achter.

We gaan niet speculeren of het een met het ander te maken heeft, maar hij besluit ‘m weg te doen. Op de website van Niesmann Bischoff Campers doken foto’s op van Peter Gillis en zijn vriendin Nicol met de desbetreffende camper. Vergezeld door een grote blauwe sticker met ‘verwacht’ en een vraagprijs die er niet om liegt.

Zoveel wordt er voor gevraagd

Het enorme bakbeest, met een draaicirkel als die van Peter zelf, weegt 5.900 kilo, heeft 5.000 kilometer op de teller staan en wordt vermeld voor €389.000. Wiet weet kan je er nog een leuke deal uitslaan, want Peter is immers niet vies van een beetje onderhandelen. Ga langs bij de website van Niesmann Bischoff om de advertentie door te lopen.