Iedereen weet dat Australië valt onder één van de meest unieke landen op het gebied van natuur op deze aarde. Onder de toeristen is Australië ook populair. Als je deze twee dingen samenvoegt kom je uit op een overnachtingsplaats op zo’n 20 meter hoogte waar je romantisch met je partner de zon onder de bergen ziet verdwijnen met een glaasje champagne erbij. Of waar je naar de zonsopkomst kijkt met een kamer geserveerd ontbijt. Je moet hier wel vroeg voor opstaan, want de zon komt in Sydney al om 6:00 op.

Air BnB prijs in 2016

Natuurlijk is het een unieke locatie om te overnachten, maar bij Pure Luxe denken we natuurlijk ook een beetje aan goede faciliteiten dat je wel een beetje comfortabel kan overnachten. Dat je niet slaapt op een dof matje in een boomhut die half uit elkaar valt. Integendeel zelfs in 2016 won deze suite zelfs de Air BnB Belo Award voor beste verblijfplaats.

australie-boomhut

In de suite is een open haard met een klein woonkamertje eromheen. Een groot bed, een badkamer met een jacuzzi, een keuken en een terras waar je uitzicht hebt over 600 hectare aan landschap. Natuurlijk hebben ze hier ook iets mee gedaan. Je kan met een gids een wandelroute belopen en er is ook nog eens kans dat je een aantal dieren in het wild tegen kan komen die je waarschijnlijk niet snel ergens anders in het wild gaat zien. Bij de boeking krijg je ook de optie om masseurs langs te laten komen in de boomhut zelf. Die komen dan langs op je kamer om jou en je partner even extra goed te laten ontspannen.

Meerdere cabines

Dit is de meest unieke kamer, maar bij Wollemi Cabins hebben ze meerdere overnachting cabines te bieden. Deze gaan we niet extra uitlichten, maar ze bieden allemaal een unicum die de meeste overnachting cabines niet bieden. Onder de toeristen zijn de bergen in Australië ook zeer in trek. Daarvoor bieden zij ook een tour geleid door een gids waarin je een grote wandeling maakt door de bergen.

Natuurlijk zit er nog een addertje onder het gras. Een nacht spenderen in deze cabine kost je $ 850 voor een nacht. Mocht je toch geïnteresseerd zijn kan je via deze link een kijkje nemen om een nachtje te boeken.

australie-boomhut