Mocht het ooit weer eens lekker weer zijn in Nederland droomt iedereen van een koel zwembadje en een grote tuin waar je de barbecue lekker aan kunt steken onder het genot van een glaasje champagne. Klinkt als het ideale Ibiza leven en lijkt vooral een lastige opgave in het grauwe en koude Nederland. Mocht je nou ook nog eens houden van het platteland rondom de polders is deze woning een ideale tussenweg.

De woning ligt in een smal dorpje nabij gelegen bij Dordrecht. Voor een vierkante meter ben je nog geen € 5500 kwijt. Op een perceel van 5000 vierkante meter is er aan ruimte geen gebrek. De villa zelf heeft ruim 312 vierkante meter aan woonruimte, ook zeker niet verkeerd voor een modern stulpje in de polder.

Prachtige entree van de woning in de polder

Bij de entree van de woning kom je via een elektrisch hek meteen de ruime parkeerruimtes tegen. Er passen gemakkelijk 14 auto’s op het gehele perceel, maar dan staan de wagens wel in de buitenlucht. Je hebt ook nog een ruime parkeergarage die je via een hellingbaan betreed. Hier kan je ongeveer 3 wagens kwijt.

Polder woning slaapkamer

In de kelder staat de master bedroom. In deze slaapkamer slaap je niet alleen als een roosje, maar je hebt ook allemaal privé faciliteiten. Zo heb je een eigen inloopkast, badkamer en sauna. Op de begane grond van de woning kan je twee kanten op. Je kan naar de werkruimte of de ruime woonkamer. De woonkamer, keuken en de speelruimte voor de kinderen zitten allemaal aan elkaar verbonden.

Woonkamer Polder woning keuken Polder woning

De tweede verdieping van de woning bestaat volledig uit slaapkamers en badkamers. In totaal zijn er op deze verdieping drie slaapkamers en twee badkamers. De twee grootste slaapkamers delen gezamenlijk een badkamer. De gym is ook te vinden op deze verdieping.

Zomers zwembad op unieke manier ingebouwd

Naast de zomerse inrichting met veel lichte kleuren ontbreekt het échte stukje Ibiza nog. Via de slaapkamer van de kelder kom je uit bij een tussenstuk waar een schitterend zwembad en iets boven het zwembad een loungeset. Alleen de barbecue mist nog om het plaatje compleet te maken.

zwembad polderwoning

De trappen stapelen zich uiteindelijk op waar het grote grasveld ligt. Buiten een trampoline en wat boompjes zijn hier nog veel mogelijkheden om wat extra moois erbij te zetten. Alleen laten wij dat over aan de toekomstige eigenaar.

De woning staat voor € 1,7 miljoen te koop.

Bekijk via deze link de advertentie van het stukje Ibiza in de polder.

gym Dordrecht inloopkast Dordrecht