We schrijven altijd bij Pure Luxe over luxe huizen die voor vele lezers onbetaalbaar zijn, maar er wordt wel vaak inspiratie uit opgedaan. Deze manier van inspiratie kan nog wel een niveautje omhoog worden geschroefd. Daarom gaan we jullie nu vijf items laten zien die jij potentieel in je woning kan plaatsen met een relatief lage prijs en een (pure)luxe uitstraling.

1. Bankstel

Dit is natuurlijk één van de belangrijkste items om in huis te hebben. Comfort en uiterlijk zijn de twee belangrijkste kernpunten van een bankstel. Verschillend aanbod zoals hoekbanken, sofa’s, stoffen banken en nog veel meer andere materialen.

bankstel

Ze hebben allemaal één ding gemeen. Ze bieden perfecte comfort en ze zien er ook stijlvol uit. En je hebt ook de keuze tussen verschillende soorten kleuren en maten.

2. Boekenkast

Je hoeft geen boekenwurm te zijn om een stijlvolle boekenkast te plaatsen in je woning. Een boekenkast straalt een bepaalde rustgevende sfeer uit waar de meeste items in huis niet aan kunnen tippen. Wat naar onze mening altijd erg goed eruit ziet zijn.

boekenkast

Boeken van luxe modehuizen, zoals bijvoorbeeld: Louis Vuitton of Dior in combinatie met een luxe boekenkast steelt echt de show in een woning.

3. Relaxstoelen

Vaak in dure woningen zie je van die dure wieg stoelen of echte 1-persoons relaxstoelen. Buiten dat dit er erg stijlvol uitziet past het ook nog eens heel erg goed in een woning biedt het ook de ultieme comfort na een lange dag op werk.

relaxstoel

Dit zijn vaak de stoelen waar je niet heel snel in gaat zitten, maar als je het eenmaal doet wil je niks anders meer.

4. Inloopkast

Vele huizen hebben altijd wel een kamer waar allemaal troep en onzin opgebergd zit. Als je van deze ruimte nou een kleine inloopkast kan maken gebruik je de ruimte in je huis velen malen beter en hoef je geen krakkemikkige kledingkast te gebruiken.

Inloopkast

Plaats een aantal plankjes en lades en berg op die manier al je kleding netjes op. Buiten een luxe gevoel heeft het ook een ontzettend handige functie.

5. Schilderijen

Kale muren zien er altijd saai uit. Decoratie zoals schilderijen zouden dit probleem in een mum van tijd kunnen voorkomen. En het mooie aan schilderijen is dat er talloze zijn waarvan er gegarandeerd een aantal tussen zullen zitten die perfect binnen jou stijl van het huis passen.

schilderij