Zo’n 30.000 FHM-lezers hebben ook dit jaar weer hun stem uitgebracht om een lijst van ’s werelds 100 ‘sexiest’ vrouwen samen te stellen. In de FHM 100 Sexiest-verkiezing maakt het niet uit welk land er in je paspoort staat, zolang je maar adembenemende looks en een onvergetelijke uitstraling hebt. Terwijl Margot Robbie afgelopen jaar het beste uit de bus kwam, strijkt nu Gal Gadot, actrice in de duurste Netflix-film ooit, met de eer.

Winnares van de FHM 100 Sexiest-verkiezing

De FHM 100 Sexiest-verkiezing is ontstaan bij de Engelse tak van het For Him Magazine (FHM), die in 1995 debuteerde met de verkiezing. De Nederlandse editie van FHM besloot in 2019 de editie te adapteren als het international equivalent de FHM500, waarvan de meesten het magazine kennen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gal Gadot (@gal_gadot)

Afgelopen jaar ging de titel naar Margot Robbie (The Wolf of Wall Street), maar zij staat nu op plaats vier en moet haar kroontje afstaan aan de Israëlische Gal Gadot, die in 2017 dezelfde titel in ontvangst nam door de Engelse FHM. De 36-jarige actrice vergaarde internationale bekendheid door haar rol in Fast & Furious 4 als het personage Gisele Yashar. Wegens succes werd ze ook gebeld voor de vervolgfilms: Fast & Furious 5 en 6.

Gal Gadot in Red Notice

In 2016 mocht Gadot in de huid kruipen van Wonder Woman in de film Batman vs. Superman: Dawn of Justice. Haar volgende grote rol kwam in de vorm van Red Notice, waarin ze te zien is naast Ryan Gosling en Dwayne ‘The Rock’ Johnson. Johnsen is dankzij de film zelfs de bestbetaalde acteur van 2020 geworden, met $ 87.5 miljoen aan opbrengsten.

Red Notice heeft Netflix $ 200 miljoen gekost en is daarmee de gedeeltelijke duurste Netflix-film aller tijden: The Gray Man, met wederom Ryan Gosling, kostte namelijk evenveel. Daarna komen The Irishman ($ 150 miljoen), 6 Underground (ook $ 150 miljoen), The Outlaw King ($ 120 miljoen) en Triple Frontier ($ 150 miljoen). Ondanks dat er bakken met geld zijn uitgetrokken voor Red Notice, valt het resultaat enigszins tegen. De film uit 2021 heeft een IMDb-score van 6,4.

Verder in de lijst van FHM zien we de Belgische vriendin van Gregory van der Wiel: Rose Bertram, Bondgirl Ana de Armas, Spider-Man-actrice Zendaya, Scarlett Johansson, Emily Ratajkowski en Kelly Piquet, vriendin van Max Verstappen.

Enfin, zie hieronder enkele foto’s van de winnares en bekijk de volledige lijst op de website van FHM Nederland.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gal Gadot (@gal_gadot)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gal Gadot (@gal_gadot)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gal Gadot (@gal_gadot)