Het oosten van Nederland typeert zich aan de diverse weilanden, uitgestrekte en nuchtere manier van leven. Steden als Hengelo horen niet per se tot de meest populaire steden des lands, maar sinds de woningmarkt op zijn kop staat veranderd dit steeds meer. Wat verder van de Randstad vandaan zijn de prijzen ook relatief lager en worden dus steeds aantrekkelijker voor de consument. Deze luxueuze villa in Hengelo is daar een mooi voorbeeld van.

Krankzinnige verschillen

Als we nou kijken naar de prijs per vierkante meter in Hengelo in Vergelijking met Amsterdam centrum verschilt het ruimschoots het dubbele. In Hengelo betaal je ongeveer € 4.000 per vierkante meter en in Amsterdam betaal je bijna € 9.000.

Hengelo woonkamer

Op een perceel van 830 vierkante meter en een woonruimte van 326 vierkante meter is het een ideale woning als je een goed budget over hebt.

De woning in Hengelo vanbinnen

Bij entree van het perceel kom je je eigen oprit op waar je ruimte hebt om 4 auto’s te stallen. Er is ook nog een ruime garage die ruimte biedt aan twee bolides. Bij entree van de woning kom je in een grote hal terecht die leid naar de eerste badkamer, het trappenhuis en de woonkamer.

Deze ruime woonkamer is verbonden aan een moderne keuken met een groot keukeneiland. Via de keuken kom je op een veranda met een mooie loungeset die in de winter ook te gebruiken is doormiddel van een grote open haard. Er is ook nog een mooi kantoor met uitzicht op de achtertuin.

Hengelo

Op de tweede verdieping van de woning heb je talloze slaapkamers. Deze verdieping is te bereiken via twee trappen en heeft daarmee een relatief aparte indeling. In totaal heeft de tweede verdieping vijf kamers. De master bedroom van dit huis heeft een grote inloopkast en een eigen badkamer. De achtertuin van de woning biedt ruimte voor een zwembad en heeft een eigen tuinhuis met een grasmaaier enzovoort.

keuken Hengelo \slaapkamer badkamer