We schreven kortgeleden nog over de aankoop van een prachtige villa in Tilburg ter waarde van ruim € 1 miljoen. We hadden het hier over mogelijk toekomstig Oranje-talent Mohamed Ihattaren. De 19-jarige heeft een lastige periode achter de rug, met name het verlies van zijn vader hakte er zwaar in, maar ook qua resideren lijkt niet alles naar wens te zijn.

Moeilijke periode voor Mohamed Ihattaren

Na een ruzie met de trainer bij PSV Eindhoven vertrok hij door een sterk staaltje onderhandelen via zijn zaakwaarnemer Mino Raiola, die hij inmiddels heeft uitgewisseld voor Ali Dursun, die ook Frenkie de Jong in zijn stal heeft, naar Juventus.

Mohamed-Ihattaren villa

Het jonge talent heeft het tenue van De Oude Dame echter nog geen één keer mogen dragen in een wedstrijd. Sterker nog: de Marokkaanse-Nederlander werd meteen op het vliegtuig gezet richting Sampdoria om zichzelf daar verder te ontwikkelen. Dat laatstgenoemde bleek niet uit te monden in een daverend succes. De taalbarrière gooide roet in het eten en hij nam al gauw de benen om vervolgens nooit meer terug te keren op het trainingscomplex van Sampdoria.

Volgens de Italiaanse krant La Gazzetta gaat hij deze maand echter formeel uit Italië vertrekken om zich wellicht bij de selectie van FC Utrecht, in zijn geboortestad, te voegen.

Heimwee naar Nederland en mikken op winst

Zijn vriendin komt uit Tilburg, dus kocht Ihattaren een villa in de Brabantse stad om dicht bij zijn haar te zijn in een moeilijke periode voor hem.

keuken Mohamed Ihattaren

Ondanks de dure aankoop probeert Ihattaren alsnog een hoger bedrag uit de woning te slepen. De prachtvilla staat namelijk in de etalage voor € 1,3 miljoen, zowat drie ton meer dan wat hij er zelf voor betaalde. Quote wist namelijk uit gegevens van het kadaster te ondervinden dat de Marokkaanse-Nederlander het bolwerk in oktober van 2021 op de kop tikte voor € 1.025.000.

Woonkamer Mohamed Ihattaren

Het gaat om een “moderne villa op 1.144 m² eigen grond in de geliefde wijk Stokhasselt-Zuid, door kenners ook wel ‘de goudkust’ van Tilburg genoemd. In 2021 ingrijpend gerenoveerd tot het droomhuis dat het nu is. Zo mooi zou iedereen wel willen wonen.”

Volgende stap

Laten we hopen voor Ihattaren dat hij een mooie woning kan vinden, die lekker dichtbij zijn toekomstige club zit. In Utrecht zijn genoeg prachtige woningen te koop, maar teruggaan naar je ouders is ook zeker geen verkeerde optie. Hij is tenslotte pas 19 jaar.

De woning van de voetballer wordt vermeldt door makelaarskantoor Christie’s International Real Estate. Bekijk hier de advertentie.