In zijn SBS-show Massa is Kassa heeft Peter Gillis wel vaker laten weten dat hij met onderhandelen en zakelijk keihard is, maar eigenlijk een best een pienter hartje heeft. En ervan uitgaande dat hij het niet doet voor de bühne, heeft hij zich van zijn beste kant laten zien.

Peter Gillis voorziet 70-jarige dakloze vrouw van dak over haard hoofd

In de show ‘Wat is Loos in Mestreech’ kwam een oproep binnen van een 70-jarige dakloze vrouw genaamd Sjannie, die in geen reguliere woning kan en wil wonen en zodoende al enige tijd verblijft in een verwaarloosde caravan zonder ramen, verwarming en een fatsoenlijk slot. Hierdoor is er al diverse keren bij haar ingebroken en zag haar situatie er uitzichtloos uit.

Maar gelukkig is de Quote 501-oprichter en Oostappen Vakantieparken-eigenaar daar om haar te hulp te schieten. Peter Gillis helpt graag de minderbedeelden, zo huisvestte hij eerder diverse immigranten op zijn vakantieparken, en nam direct contact op met de presentator Jeffrey De Vries.

In de post hieronder op Instagram is te zien hoe Peter en zijn zoon Mark de vrouw op 16 januari 2022 haar nieuwe camper overhandigen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Peter Gillis (@petergillisoostappen)

“De caravan is weliswaar niet nieuw, maar komt wel vanuit een echt familie­hart”

“Oproep van Sjannie van Es gezien op Wat is Loos in Mestreech. Zo’n verhaal raakt me, Sjannie (70 jaar oud) moet toch veilig kunnen slapen… Daarom heb ik haar vandaag een caravan geschonken, waarin ze warm kan verblijven om de winter goed door te komen”, aldus familiehoofd Gillis. “De caravan is weliswaar niet nieuw, maar komt wel vanuit een echt familie­hart. Ze kan nu warm verblijven en zo de winter goed door komen.”