Zoals voetballers en sportauto’s onlosmakelijk aan elkaar verboden, lijken rappers niet te kunnen bestaan zonder de nodige hoeveelheid aan ‘bling bling’ te bezitten en te dragen. Terwijl ze dit meestal voor hunzelf of vrienden kopen, ontvangen de veelal jonge kinderen van enkele Amerikaanse grootheden in de rapscene ook met enige regelmaat extreem prijzige cadeaus.

Amerikaanse rapper Kodak Black

Daarop is de slechts 24-jarige Kodak Black geen uitzondering. Hij verraste zijn zoontje King namelijk met een diamanten grill. Op zichzelf is dat al behoorlijk opmerkelijk en extravagant, maar het feit dat zijn zoon slechts 7 jaar oud is, maakt het helemaal belachelijk. Blijkbaar zijn actiefiguren, Lego-bouwpakketten en skelters tegenwoordig niet goed genoeg meer.

Op Instagram staat een video waar King zijn gloednieuwe diamanten grill laat zijn. “Junior Kodak, je weet hoe laat het is”, hoor je de juwelier die de grill leverde via FaceTime tegen de rapper zeggen. “Kodak, hij probeert net als jou te zijn.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kutthroat Bill (@kodakblack)

Diamanten grill

Zelf heeft de Amerikaanse vader uiteraard ook een grill. In 2017 liet hij zijn permanente gouden tanden operatief uit zijn mond verwijderen en ontdekte hij dat hij tandvleesontsteking had waardoor hij later investeerde in een permanente diamantgrill.

Schietpartij

In februari van 2022 werd hij nog neergeschoten op een afterparty van Justin Bieber na de Super Bowl. In totaal zouden er zo’n tien schoten zijn gelost, waarbij vier mensen werden geraakt die naar het ziekenhuis zijn gebracht en het allen overleefde. Op dit feest in een Italiaans restaurant waren ook namen als Drake, Leonardo DiCaprio en Kendall Jenner aanwezig.