Hawaï, een van de meest geïsoleerde eilandengroepen ter wereld, is qua flora en fauna voor velen de ultieme bestemming op deze planeet. Vandaar ook dat diverse beroemdheden en miljardairs, zoals Jeff Bezos en Mark Zuckerberg een woning hebben staan op een van de 137 eilanden.

Een nieuw aangeboden resort, de Water Falling Estate, dat in het verleden is gebruikt als vakantiewoning door beroemdheden, waaronder waaronder Justin Bieber en koninklijke families, heeft alles wat je in een tropische woning zoekt.

Water Falling Estate in Hawaï

Water Falling Estate is gelegen in Ninole op Big Island van Hawaï en ligt hoog op een klif met uitzicht op de Stille Oceaan. Er zijn maar weinig locaties die meer pittoresk zijn dan deze, want deze residentie wordt omgeven door weelderige tropische Hawaiiaanse natuur en ligt op een steenworp afstand van twee natuurlijke watervallen aan weerszijden.

Hawaiiaanse compound van 3,8 hectare is volledig omheind, terwijl de woning van vier verdiepingen, te bereiken via de lift, zelf 690 vierkante meter beslaat en opgedeeld is in vijf slaapkamers en 4,5 badkamers. Het is gebouwd in 2011, maar laten we gauw doorgaan naar de buitenvoorzieningen.

Hawaï

Hawaïanen kennen maar twee seizoenen, zomer en winter, waardoor binnenblijven in de helft van de gevallen uiterst zonde is.  Zo bevindt zich op het perceel zwembad met startblokken, een vijf meter diep duikbad met een zeven meter lang platform en een Olympische springplank. Mensen die zichzelf niet zouden classificeren als een adrenaline junkie kunnen het rustiger aanpakken met een waterglijbaan van de derde verdieping van het huis in het zwembad.

Tennisstadion met 450 zitplaatsen voor toeschouwers

Niet iedereen houdt ervan om telkens weer nat te worden, dus kan je ook veilig en droog een balletjes slaan op de tennisbaan of basketballen, waar zitplaatsen zijn voor maar liefst 450 toeschouwers. Verder is er een golfbaan met negen holes, en kan de dag, terwijl de zon langzaam ondergaat, worden afgesloten naast de buitengrill en het eetgedeelte.

Aan de beelden kan je waarnemen dat het naast watervallen ook wordt omsingeld door palmbomen, felgekleurde bloemen en kronkelende paden. Zie op de afbeelding hieronder ook de trap die langs de klif leidt, zodat je de watervallen van dichtbij kunt aanschouwen. Een mooiere omgeving dan waar dit huis is gelokaliseerd, is lastig in te beelden.

Hawaï

“De omgeving zelf is spectaculair met diepe smaragdgroene bossen en twee prachtige watervallen die vanaf de dramatische kustlijn in de oceaan stromen. Dit iconische huis is ontworpen voor iemand die privacy en plezier voorop stelt”, zegt Carrie Nicholson, makelaar bij Hawai’i Life.

Om het nog spectaculairder te maken, is er een racebaan en een helikopterplatform, terwijl die uiteraard ook onderdeel uitmaken van de vraagprijs van $ 9.950.000, omgerekend circa € 8.872.000.