Het verhaal rondom Ye en zijn ex Kim Kardashian is breed uitgemeten in de media. Zijn huwelijk lijkt officieel over en ze hebben beiden al een nieuwe partner aan de haak geslagen. De vriend van Kim heeft haar naam al getatoeëerd en Kanye West, oftewel Ye, heeft afgelopen week $ 275.000 aan een exclusieve Hermès Birkin tas uitgegeven.

Ye zijn nieuwe vlam: Chaney Jones

Zijn nieuwe vlam, de 24-jarige Chaney Jones, is pas sinds 2020 september actief op sociale media, maar nadat de geruchten rondom Ye en haar opborrelde, ontving ze veel aandacht. Zo heeft ze via het bereik dat Ye met zich meebrengt al meer dan een half miljoen volgers op haar Instagram gekregen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Chaney Jones (@chaneyjonesssss)

Ze waren in het begin vrij geheimzinnig over hun relatie, maar nadat Kim een nieuwe vriend bleek te hebben deelde de 44-jarige Kanye vrijwel direct inmiddels verwijderde video’s waarin te zien is dat de rapper het leuk lijkt te hebben met het model. Op 12 maart werd de relatie door Jones bevestigd via haar Instagram account.

De meesten zouden wachtent tot ze elkaar in het echt zien om haar te verrassen met een peperduur cadeau, maar dat duurde te lang voor Ye. Hij belde haar simpelweg na de aankoop op via FaceTime om haar het cadeau te tonen. De Amerikaanse rapper zou de tas hebben opgepikt tijdens het pop-up evenement van Privé Porter, een specialist in luxe tassen in Miami.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Chaney Jones (@chaneyjonesssss)

Het was geen super persoonlijk cadeau van Ye, want zijn exen, Kim Kardashian en Julia Fox, kregen eerder ook al een Hermès Birkin tas cadeau van hem.

“Ik weet niet of je weet dat je geen Birkin hebt als je geen rijk persoon bent, maar het is het meest angstaanjagende ding ooit. Je controleert de Birkin en zorgt ervoor dat hij niet teveel opvalt, dat hij geen magische vleugels heeft gekregen. Het is eng om een ​​Birkin te hebben. Het legt erg veel druk op je,” zie Fox indertijd. Snap jij wat ze bedoelt? Nee, wij ook niet.