Op 9 april stapte de oudste zoon van David en Victoria Beckham, de 23-jarige Brooklyn, in het huwelijksbootje. Als ouders is het uiteraard een heel opgave om een juist huwelijkscadeau uit te kiezen, maar de Beckhams zouden de Beckhams niet zijn als niet alles uit de kast zou worden gehaald iets speciaal te schenken.

Trouwerij van Brooklyn Beckham en Nicola Peltz

Brooklyn arriveerde in een chique maatpak van Dior om officieel het ja-woord te geven aan zijn vier jaar oudere vrouw Nicola Peltz, dochter van miljardair en zakenman Nelson Peltz. De plechtigheid vond dan ook plaats in het miljoenencomplex van Nelson Peltz in Palm Beach ter waarde van $ 103 miljoen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @brooklynbeckham

Vorig jaar kocht het piepjonge stel al een miljoenenvilla in Beverly Hills voor $ 10,5 miljoen, maar besloten die na acht maanden alweer in de verkoop te zetten met een vraagprijs van $ 10,999,999.

Enfin, dat het stel zich nooit en te nimmer druk hoeft te maken over uitgaves, is ondertussen wel duidelijk. Het kersverse bruidspaar vroeg alle genodigden dan ook om ‘geen’ huwelijkscadeaus mee te nomen om in plaats daarvan geld te doneren aan de humanitaire organisatie Care.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @brooklynbeckham

Toch kon vaderlief David Beckham het niet laten om zijn getrouwde zoon een mannelijk cadeau te schenken. Brooklyn kon namelijk blikken achter de bumper hangen van zijn eigen vintage Jaguar XK140 uit 1954. Deze is gerestaureerd door restauratiebedrijf Lunaz, waar David een belang van 10% in heeft.

Zijn XK140 is uitdost in een blauwe kleur en is volledig geëlektrificeerd. The Daily Mail claimt dat deze old-timer zo’n € 450.000 heeft gekost. Zie ‘m hieronder!