Tegenwoordig worden allerlei BN’ers om uiteenlopende redenen ‘gecanceld’, maar als dat bij iemand terecht is, dan is het wel bij Jorik Scholten, beter bekend als Lil Kleine. Nadat hij zijn handjes meermaals niet bleek thuis te kunnen houden, besloot hij zich terug te trekken in Thailand om “aan zichzelf te werken.”

‘Lil Kleine koopt Porsche 992 coupé?

Dat was van relatief korte duur, want recent werd hij alweer in zijn geboortestad Amsterdam gezien met een mogelijk nieuwe liefde. Volgens juicekanaal LifeofYvonne heeft hij niet stilgezeten en is hij ook langsgegaan bij DNA Cars in Naarden om zichzelf te trakteren op een Porsche 992 coupé. “Waarschijnlijk een lease, want de inkomsten zijn op dit moment wat onzeker”, zegt ze. Hij blijkt namelijk ook helemaal niet zo rijk als dat hij zichzelf voordoet.

Zachtst gezegd nogal een aparte keuze, gezien de huidige situatie. Een ander juicekanaal is ook betrokken in de zaak omtrent Jorik Scholten. De politie heeft namelijk een werknemer op non-actief gesteld nadat uitlekte dat hij vertrouwelijke informatie doorspeelde naar juicekanaal Reality FBI. Het zo gaan om screenshot waaruit bleek dat de rapper zich eenzaam zou voelen in de cel.

Lil' Kleine

Desalniettemin wordt er gesproken over een Porsche 922, de achtste generatie van de Porsche 911 die op 28 november gepresenteerd op de LA Auto Show. De eerste leveringen van de auto vonden plaats vanaf februari 2019 en lijkt haast identiek op de 991. Zoals wel vaker bij Porsche zit het ‘m echter in de details.

Zo zijn bijvoorbeeld de klassieke deurgrepen vervangen door (elektrisch) inklapbare deurgrepen. De 992 beschikt ook over allerlei uitrustingsopties zoals een rijbaanassistent, nachtzichtassistent en parkeerassistent met 360-graden uitzicht.

Range Rover Sport

Voor zover we weten heeft hij ook nog altijd een Range Rover Sport tot z’n beschikking. Een opvallend bakbeest met onder de kap een V8-motor die 550 pk genereert. Er zit een Urban kit op en Lil’ Kleine besloot indertijd ook om er € 15.000 kostende velgen op te laten zetten.