Terwijl Logan Paul druk bezig is met Pokémonkaarten verzamelen, had hij tot voor kort zijn indrukwekkende herenhuis in Los Angeles aantal maanden in de verkoop staan. Had inderdaad, want het object is aan de man gebracht. En die man is artiest Colson Baker, beter bekend als Machine Gun Kelly, verloofde van actrice Megan Fox.

Logan Paul neemt genoeg met $ 1,5 miljoen onder oorspronkelijke vraagprijs

Paul besloot zijn villa in Los Angeles te verkopen omdat hij hij zich gaat vestigen in Puerto Rico, waar hij vorig jaar begon met het huren van een huis van $ 13 miljoen in het Ritz-Carlton Reserve, een tropisch oord. Hij besloot Californië samen met zijn broertje Jake te verlaten vanwege het beleid van de staat. Hij beschreef de staatsbelastingen als “f**king krankzinnig”, maar noemde ook dat hij zich rusteloos voelde op deze locatie en probeerde “een nieuw hoofdstuk” te beginnen in zijn leven.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Logan Paul (@loganpaul)

Na een aantal maanden op de markt, heeft Logan Paul vorige week eindelijk zijn grote Encino herenhuis verkocht. De structuur van bijna 836 vierkante meter ging voor $ 7,5 miljoen over de toonbank, een mooie sprong voorbij de $ 6,6 miljoen die de YouTuber er zelf eind 2017 voor betaalde. Echter is het aanzienlijk minder dan de $ 9 miljoen die hij er oorspronkelijk voor wilde.

Logan Paul villa

9 ton winst dus. Althans, kort door de bocht, want hij heeft ook geld in het pand geïnvesteerd. Kort nadat hij het landgoed had verworven, besloot Paul het interieur te onderwerpen aan een renovatie.

zitruimte 2 LP

Tevens liet hij omheiningen en een hightech beveiligingssysteem installeren nadat enkele indringers of stalkers het adres wisten te vinden. Daarbij had Paul ook bewakers in dienst die 24/7 het pand in de gaten hielden. Iets wat na verloop van tijd ook behoorlijk in de kosten liep.

Voorzieningen van het pand

Ondanks dat er geen beeldmateriaal beschikbaar is van het huidige interieur, zijn de voorzieningen volgens Dirt ongewijzigd gebleven. Het mansion is uitgerust met zeven slaapkamers, zeven volledige badkamers, een familiekamer met een aangepaste natte bar en een keuken met marmeren werkbladen en eersteklas apparaten. De woning dateert jaren ’70, maar is sindsdien dus gereviseerd en uitgebreid. Tegenwoordig staat het metaalgrijze huis op een schaduwrijk terrein in een chique buurt in Encino, een wijk in de San Fernando Valley.

Woonkamer LP

Logan Paul heeft als eigenaar dagelijks kunnen genieten van de achtertuin met een extra groot zwembad, een uitgestrekte patio, een groot grasveld en een vrijstaand pension met één slaapkamer en één badkamer. In de makelaarstekst van de aanbieding valt ook te lezen dat er een “geweldige buitengrotkeuken” aanwezig is.

Wanneer de 27-jarige heimwee heeft naar de Golden State, kan hij nog altijd zijn boerderij van 32 hectare in de San Jacinto Mountains in Californië bezoeken op ongeveer drie uur rijden van Encino.