Na een tergend traag verkoopproces met divers prijsdalingen vond Sylvester Stallone uiteindelijk een koper voor zijn villa in Beverly Hills in de vorm van Zangeres Adele. Ze gingen akkoord met een prijs van $ 58 miljoen (oorspronkelijke vraagprijs: $ 110 miljoen), terwijl Stallone en zijn vrouw Jennifer al enige tijd resideren een miljoenenlandgoed in Palm Beach, Florida.

Sylvester Stallone kan geen afscheid nemen van de westkust

Waarschijnlijk kunnen ze de westkust van de Verenigde Staten toch niet helemaal los laten, want het stel heeft besloten een landhuis in Hidden Hills, een sterren-enclave in de buurt van LA, op de kop te tikken. Uit gegevens blijkt dat Sly $ 18,2 miljoen voor de woning heeft betaald, wat betekent hij alsnog zo’n $ 40 miljoen overhoudt aan de deal in Beverly Park.

Sylvester Stallone

Het omheinde landgoed ligt aan het einde van een doodlopende straat in Hidden Hills en werd in 2015 nieuw gebouwd om een jaar later verkocht te worden voor $ 7,8 miljoen. De nieuwe eigenaar, zangers Margie Keyes, schakelde de hulp in  interieurontwerper Martyn Lawrence Bullard, die eerder werkte voor de Kardashians en de Osbournes – voor een exclusieve make-over te geven, waar kosten noch moeite werd gespaard.