We schreven al drie keer over het de waanzinnige villa in Beverly Hills van Sylvester Stallone. De eerste keer toen het voor het eerst op de markt kwam. De tweede keer toen er een nieuwe promotievideo werd gedeeld. En als laatste dat de vraagprijs flink naar beneden ging.

Adele koopt villa van Sylvester Stallone

En drie keer is scheepsrecht, want volgens vastgoedwebsite Dirt heeft Stallone een koper gevonden in de vorm van de wereldberoemde zangeres Adele, die recent wel vaker met vastgoed in de weer was. TMZ bracht afgelopen weekend het nieuws naar buiten dat Adele een bod zou hebben gedaan, terwijl de twee A-listers nu tot een akkoord blijken te zijn gekomen.

Sylvester Stallone landgoed

Vastgoedbronnen hebben de vermoedde koopprijs van $ 58 miljoen gekarakteriseerd als een ‘koopje’, aangezien het onroerend goed in de bergen van LA in eerste instantie voor bijna het dubbele werd aangeboden: $ 110 miljoen. Om vervolgens af te dalen naar $ 85 miljoen.

Sylvester Stallone-3

In het geval dat de woning voor in de buurt van die gerapporteerde $ 58 miljoen is verkocht, zal het gemakkelijk worden gerangschikt als het duurste landgoed in Beverly Park dat ooit is verkocht. Vorig jaar werd een weelderig landgoed in mediterrane stijl op een veiling verkocht voor $ 51 miljoen, maar dat perceel was vele malen groter.

Villa in Beverly Hills gooit hoge ogen

Toch heeft het pand in Sylvester Stallone enkele opmerkelijke voorzieningen die veel andere huizen in Beverly Park missen. Het is een van de meest privé-eigendommen in de gemeenschap, helemaal aan het einde van een ‘verborgen’ doodlopende weg in een roemrijke en bewaakte wijk.

Binnen zijn er acht slaapkamers, 12 badkamers en natuurlijk kan de bioscoop ook niet ontbreken. Andere hoogtepunten zijn de fitnessruimte en de sigarenkamer met luchtfiltersysteem. Adele kan haar Porsche Cayenne en Range Rover gemakkelijk stallen in de garage, want die biedt plaats aan acht auto’s en bevat zelfs een atelier.

Levensgrote Rocky-standbeelden

Adele zal, mits het niet wordt weggehaald, iedere morgen herinnerd worden aan de vorige eigenaar, want Stallone heeft zijn alter-ego Rocky voor altijd vereeuwigd in het huis, met een levensgroot standbeeld in de memorabilia-kamer en nog een Rocky-beed aan de rand van de indrukkende infinity pool.

beeld

Het hoofdgebouw, een vorstelijke paleis in mediterraanse stijl, werd in 1994 niet voor niets op maat gebouwd voor Stallone.  Terwijl er recentelijk nog een twee verdiepingen tellende gastenverblijf aan is toegevoegd

Sly en zijn gezin zijn inmiddels al verhuisd naar Florida, waar hij in 2020 $ 35 miljoen dumpte op een landgoed aan het water in het minstens even heerlijke Palm Beach, waardoor ze nu eindelijk afscheid kunnen nemen van de Westkust.