Jon Olsson is van ex-professionele freeskiër én alpineskiër uitgeroeid tot een heuse sensatie op YouTube. In zijn vlogs toont hij zijn dagelijks leven waarin hij cruist op jachten, huizen bekijken en nieuwe sportwagen uitprobeert en koopt. Na enige periode geduld werd eindelijk zijn gloednieuwe Rolls-Royce Phantom EWB Mansory bij hem afgeleverd.

Rolls-Royce Phantom Extended Wheele Base (EWB) met Mansory bodykit

Voorheen reed de Zweed in een gecamoufleerde (met zwart en wit) Rolls-Royce Wraith, bijnaam ‘George’, maar anno 2022 is het tijd voor iets anders. Iets stijlvoller. Iets eleganter. Vorig jaar heeft Olsson samen met zijn vrouw Janni Deler namelijk een kind op de wereld gezet en daar heeft hij zijn wagenpark op aangepast.

Foto: DTMobility & Coffee Break Media

Het mag dus allemaal wat ingetogener maar van saaiheid is geen sprake. De 39-jarige kocht afgelopen jaar een Rolls-Royce Phantom EWB, maar Olsson zou Olsson niet zijn als hij ‘m niet zou laten tunen.

Foto: DTMobility & Coffee Break Media

Om zijn Long Wheel Base-versie nog meer uitstraling te geven, gaf hij ‘m uit handen aan de vakmannen van DTMobility. Zij voorzagen de luxewagen van limited-edition velgen, carbon fiber details en een two-tone kleurdeling. Verder zijn onder meer de Spirit of Ecstasy en het interieur zwart gemaakt, is de luchtvering verlaagd, een custom dashboard gemonteerd en 800 pk onder de kap gerealiseerd.

Foto: DTMobility & Coffee Break Media

DTMobility is hetzelfde Nederlandse bedrijf die eerder zijn Rolls Royce Wraith en Mercedes G500 4×4 (tot drie keer toe) onder handen namen en in 2018 zorgde ze voor 1.000 pk op zijn Audi RS6 Avant (C7). Volgens Olsson stond de nieuwe RR al zo’n twee maanden bij de douane, omdat hij reeds vanuit Monaco is verhuisd naar Cyprus en de papieren nog niet op orde had en er gedoe met de VAT (belastingdienst).

Foto: DTMobility & Coffee Break Media

Video van Jon Olsson

Uiteraard maakte hij er een video over en de reacties zijn vooralsnog met name lovend. Zo zegt iemand: “Eerlijk gezegd zou Jon een side-gig moeten beginnen waar hij en een team auto’s configureren/ontwerpen voor klanten. Hij heeft de connecties.. kan zeker gebruik maken van het netwerk. Ik ben er vrij zeker van dat hij mannelijke Volvo er super sexy uit kan zien.”

Zie hieronder de foto’s én de video.

Foto: DTMobility & Coffee Break Media

Foto: DTMobility & Coffee Break Media

Foto: DTMobility & Coffee Break Media

Foto: DTMobility & Coffee Break Media

Eind maart kocht Olsson zijn écht droomauto.