Afgelopen weekend vierde Johnny Depp dat hij de rechtszaak van zijn ex-vrouw Amber Heard won met restaurantbezoek waar hij circa € 60.000 spendeerde. Het juridische moddergooien kan echter nog doorgaan, want er zijn geluiden dat Heard zich iet gewonnen geeft. Het moge echter duidelijk zijn dat de twee voormalige lovers niet door een deur kunnen en daardoor gaat hun voormalige penthouse de deur uit.

De jury stelde de meest besproken beroemdheid van dit moment, Depp, grotendeels in het gelijk en vanwege de limieten van Virginia op punitieve schadevergoedingen verlaagde de rechter het bedrag dat Heard hem moet betalen van $ 15 miljoen tot $ 10,35 miljoen. Op zijn beurt moet de acteur zijn ex $ 2 miljoen betalen.

Depp bezit vijf penthouses in het Eastern Columbia Building in Los Angeles

Het pand is gehuisvest in de Eastern Columbia Building in Los Angeles en is één van de vijf penthouses die Depp in zijn vastgoedportefeuille heeft. Al deze panden zijn op de markt gekomen, maar een van de penthouses is bewoond door Depp en Hard gedurende hun 15 maanden durende huwelijk woonde.

“Dit huis is centraal gelegen op het beroemde Broadway in het centrum en wordt omgeven door uitstekende restaurants en luxe designerwinkels”, schrijft de makelaar.

Depp

Foto: Douglas Elliman

Alle eigendommen werden al in 2019 te koop gezet en moesten tezamen $ 12,78 miljoen gaan opleveren. De Pirates of the Carribean-acteur verwierf de appartementen in een periode van 2007 tot 2008. Allemaal één voor één.

Foto: Douglas Elliman

In plaats van ze te combineren tot één groot geheel woning, hield hij de vijf appartementen zoals ze bedoeld waren, zo blijkt uit een artikel uit 2016 van de Wall Street Journal .

Penthouse waar Johnny Depp en Amber Heard woonde

In de zes weken durende rechtszaak tussen de twee bleek dat de resterende appartementen werden bewoond door vrienden van Heard, terwijl hun eigen penthouse uiteraard het meest luxe is. Het penthouse is verdeeld over twee etages en beschikt over zo’n 158 vierkante meter aan woonoppervlak. Het heeft één slaapkamer, twee badkamers, een dakterras met een zwembad, een spa, een fitnessruimte en een waanzinnig uitzicht over LA.

Vastgoedbedrijf Douglas Elliman overziet de verkoop en de vraagprijs staat op $ 1,765,000.

Depp is overigens ook nog eigenaar van een privé-eiland op de Bahama’s.