De 23-jarige Justin Kluivert kon in december van vorig jaar zijn gloednieuwe Audi RS6 ophalen bij tuningbedrijf Absolute Motors, maar de koek is nog niet op. Circa twee weken geleden was de zoon van Patrick Kluivert opnieuw op bezoek bij het bedrijf, ditmaal voor een andere reden. De OGC Nice-speler ging namelijk langs om te kijken hoe het ervoor staat met zijn nieuw Audi Audi RSQ8.

Audi Audi RSQ8 van Justin Kluivert

In de zomerperiode van 2018 verliet Kluivert Ajax nadat AS Roma hem besloot over te nemen voor €17.250.000.  Vervolgens werd de Nederlander verhuurd aan RB Leipzig en sinds juli 2021 komt hij op huurbasis uit voor het Franse OGC Nice. Hij ontvangt een jaarsalaris van om en nabij de € 3,330,000 en een gedeelte daarvan spendeert hij aan Duitse sportwagens, zo blijkt.

Op 5 mei werd Kluivert 23 jaar en dat wordt je maar één keer. Dat werd dus gevierd zoals alleen voetballers dat doen: met een nieuwe vervoersmiddel.  Sinds hij rijdt in zijn RS6 wil hij niets ander meer dan Audi: “Ik ben helemaal overgestapt. Helemaal”, aldus Kluivert

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Absolute Motors (@absolute.motors)

Samen met zijn vriendin kwam hij langs in een ‘flitzbezoek’ om de wagen te aanschouwen. De Audi RSQ8 is het topmodel in de Q-productlijn en die van Kluivert is uitgevoerd in “fully black”, zoals hij het zelf omschrijft. Kluivert staat samen met Abosloute Motor-eigenaar Patrick Meijer even stil bij de achterlichten voor een snelle foto en duiken daarna het interieur in – waar het matte carbon dashboard de aandacht trekt.

Abosloute Motor transformeerde zijn RS6 in een ‘Urban’-versie en ook aan zijn RSQ8 is het nodige werk verricht. Ze passen in ieder geval goed bij elkaar. Zie de nieuwe auto van Kluivert vanuit alle hoeken in de video hieronder.