Drake houdt ervan om geld te verdienen, maar wellicht nog meer om het uit te geven. Of om mee te gokken. Maar dat de Canadese rapper zwemt in het geld, betekent niet dat hij kans die voor het oprapen liggen laat liggen. Een paar maanden geleden besloot hij drie villa’s, waaronder zijn feesthuis ‘Yolo Estate’, te verkopen.

‘Yolo Estate’ van Drake

De laatstgenoemde is verreweg de meest indrukwekkende van het drietal en werd door Drake in 2012 gekocht voor circa $ 7,7 miljoen. Ieder gedeelte van de 12.500 m2 aan woonoppervlak staat in het teken van entertainment en dat is buitenshuis niet anders.

In de achtertuin is meer dan voldoende aanwezig om een Project X-achtig feest te geven. Het zwembad grenst aan een aantal watervallen waar een grot achter verschuild ligt, waar een televisie en bar is aangelegd. Ook zal de rotswaterglijbaan van bijna 25 meter lang u niet ontgaan.

Opnamestudio en een thuisbioscoop met 25 zitplaatsen

De twee verdiepingen tellende villa is bereikbaar via een stenen brug en is versierd met op maat gemaakte kroonluchters, stenen open haarden en voorzieningen zoals een bar, wijnkelder, proeflokaal, opnamestudio en een thuisbioscoop met 25 zitplaatsen.  En qua standaardvoorzieningen, die in dit geval alles behalve standaard zijn, zijn er negen badkamers, zeven slaapkamers en bovendien zes open haarden.

In totaal bestaat uit perceel uit 1,2 hectare waardoor er nog meer dan genoeg ruimte overbleef om een tennisbaan, een entertainerspatio, een zonnedek en een manege aan te leggen. Branden en Rayni Williams van de Beverly Hills Estates hielden de notering en volgens hen is er $ 12 miljoen afgerekend voor het feesthuis. Ze weigeren echter te onthullen wie de koper is.

De verkoop van de woning vond plaats nadat de artiest een villa in Beverly Hills van singer-songwriter Robbie Williams voor $ 75 miljoen op de kop tikte.