Wegens onbeschoft (rij)gedrag werd de Bentley Continental GT van Conor McGregor tijdelijk in beslag genomen. Gelukkig heeft hij nog diverse andere vervoersmiddelen, maar op de meeste is hij vast al wel uitgekeken. Daardoor ontving hij recent zijn gloednieuwe speedboot van Lamborghini met open armen.

Tecnomar for Lamborghini 63 van Conor McGregor

Als een pauw zo trots op zijn veren deelde McGregor op Instagram het eerste beeld van zijn Tecnomar for Lamborghini 63 in de zomer van 2021. Het duurde een poos voordat hij ‘m eindelijk zelf kon gaan testen, maar geduld is een schone zaak.

“Vandaag is de dag! We nemen eindelijk officieel ons gloednieuwe Lamborghini sportjacht in bezit! Maar eerst… de belangrijkste maaltijd van de dag”, valt te lezen op het Instagram-profiel van de Ier. Ondanks dat de nacht ondertussen al was gevallen, kon hij het niet laten om een foto te schieten van zijn nieuwe aanwinst.

Conor McGregor heeft maar liefst £ 2,9 miljoen betaald, omgerekend circa € 3,5 miljoen, om eigenaar te worden van deze 19,2 meter lange speedboot. De Tecnomar 63 is gemaakt in samenwerking tussen Lamborghini en The Italian Sea Group en is de poging van beide merken om een ​​Lamborghini Sián voor het water te beschikbaar te maken. De Tecnomar 63 is daardoor ook verkrijgbaar in dezelfde metallic groene kleur als de hybride sportwagen.

Conor lijkt zich dan ook goed te vermaken achter het roer van zijn superjacht. Met een drone wordt de Lamborghini van koolstofvezel vanuit de lucht getoond. Kortom: een spectaculaire gebeurtenis. “Als ik me een Lamborghini op het water zou moeten voorstellen, zou dit mijn visie zijn. Ik ben verheugd om deze succesvolle samenwerking te vieren”, zei Stefano Domenicali, voorzitter en CEO van Automobili Lamborghini, tijdens de lancering van de Italiaanse boot.