Het zal eens niet. Leonardo DiCaprio (47) heeft weer eens een nieuwe vlam. Waar de jaren beginnen te tellen voor de topacteur, worden zijn vriendinnen alsmaar jonger. Zijn ex Camilla Morrone (25) was de deur nog niet uit of de volgende stond al klaar. Dit keer gaat het om het 22-jarige Oekraïense topmodel Maria Beregova. Maar, wie is ze precies?

Luxe levensstijl van Maria Beregova

Maria werd in 2000 geboren in Rusland. Haar exacte geboortedatum weten we niet. Beregova komt uit een goed milieu met welvarende ouders. Ze groeide op in Zwitserland waar ze naar een privéschool ging. Momenteel studeert ze in Londen zodat ze de farmaceutische onderneming van haar familie over kan nemen. Willekeurig feitje voor tussendoor: haar ex-man – Ahmed Masoud Abdelhafid – is de kleinzoon van de Libische oud-dictator Moammar Khadaffi.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maria Beregova✨ (@maria.beregova)

Na de scheiding verhuisde de Oekraïense naar Zuid-Frankrijk, waar het balletje ging rollen. DiCaprio en Beregova hebben elkaar afgelopen juli leren kennen en werden samen gespot tijdens een gala in Saint-Tropez. Beregova sliep toen in een €1.225 kostende kamer in Villa Belrose, een beroemd hotel in de Provence. Momenteel werkt Beregova naast model ook als fashioninfluencer.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maria Beregova✨ (@maria.beregova)

Dubai, de Malediven of het Franse skigebied Courchevel

Als we de plaatjes op Instagram mogen geloven, leeft de beeldschone Maria een droomleven met veel luxe en rijkdom. Zo vliegt ze regelmatig in haar privéjet van Londen naar Dubai, de Malediven of het Franse skigebied Courchevel. Best frappant als je je bedenkt dat DiCaprio openlijk klimaatactivist is, die het eerder op Twitter aan de stok kreeg met de Braziliaanse president Jair Bolsonaro, maar goed. Nog geen vijf uur nadat het over was tussen DiCaprio en Morrone werd het model gespot in Londen terwijl ze aan het shoppen was. Hierbij kwamen de merken Yves Saint Laurent, Chanel en La Perla herhaaldelijk voorbij.

Het is overigens nog maar afwachten hoe serieus het is tussen de The Wolf of Wallstreet-ster en het model. Zo volgt Beregova DiCaprio op Instagram, maar volgt hij haar niet terug.

Relatiegeschiedenis van Leonardo DiCaprio

1. Bridget Hall
2. Brittany Daniel
3. Naomi Campbell
4. Kristen Zang
5. Helena Christensen
6. Bijou Philips
7. Eva Herzigova
8. Amber Valletta
9. Gisele Bundchen
10. Bar Refaeli
11. Emma Miller
12. Ashley Roberts
13. Anne Vyalitsyna
14. Blake Lively
15. Alyce Crawford
16. Erin Heatherton
17. Madalina Ghenea
18. Toni Garrn
19. Kelly Rohrbach
20. Lauren Hutton
21. Rihanna
22. Nina Agdal
23. Lorena Rae
24. Camilla Morrone