Jan Roos zou u kunnen kennen als provocerende verslaggever bij omroepen als BNR Nieuwsradio en PowNed, waar hij werkte voor zijn geliefde Dominique Weesie, ofwel ‘walgelijke man’. In 2017 poogde hij als lijstrekker van VNL (Voor Nederland) de Tweede Kamerverkiezingen de politiek te bestormen, maar nadat hij overal is uitgeknikkerd of zelf z’n biezen besloot te pakken, presenteert hij momenteel samen met Dennis Schouten de succesvolle YouTube-show Roddelpraat.

Champagne drinken met Jan Roos in Bergen

Pure Luxe-founder en champagne-kenner Floris Wyers is daar ondertussen al drie keer aangeschoven en telkens hard aangepakt door Jan Roos en dus besloten de twee te kijken of alcohol tot wat verzoening leidt. De twee zitten verwikkeld in een giftige haat-liefdeverhouding, maar beginnen ondertussen toch een iconisch duo te vormen.

Roos is woonachtig in het chique Bergen en heeft daar een favoriete drankwinkel, wijnkoperij De Gouden Ton. Jan geeft Floris een ‘slijterijtour’ bij de door hem zo geliefde zaak en samen testen zij de duurste champagnes. Uiteraard wordt er ook gesabreerd en een bitterballetje genuttigd.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Floris Wyers (@floriswyers)

Winactie

Gewoontegetrouw is er een winactie in de vorm van shoptegoed verbonden aan de aflevering en is de vertrouwde wristcheck ook weer van de partij. Per minuut en per glas wordt de sfeer ordinairder, maar dat mag de pret absoluut niet drukken. Veel kijkplezier met deze doldwaze video en santé.

Met speciale dank aan Jan Roos, De Gouden Ton en Schaap & Citroen.