Onlangs schreven we over de te koop staand extravagante villa van acteur Mark Wahlberg in Beverly Hills, die werd aangeboden voor $ 87 miljoen. Maar blijkbaar is de mega-mansion niet zo gewild; deze staat immers nog steeds te koop. Dat is ook de acteur niet ontgaan, en dus geeft hij liefst $ 8 miljoen korting op zijn bij wijlen droomhuis.

Mark Wahlberg geeft $ 8 miljoen korting op zijn villa

De verminderde vraagprijs is niet het enige wat veranderd is aan de door Richard Landry ontworpen villa. Ook is het interieur geënsceneerd, de advertentiefoto’s bijgewerkt en is er een nieuwe makelaar. De villa wordt nu aangeboden voor zo’n $ 79,5 miljoen, ruim $ 8 miljoen minder dan de oorspronkelijke vraagprijs. Mocht de villa daadwerkelijk voor deze prijs verpatst worden, is het nog altijd de tot nu toe duurste woning in het gewilde Beverly Park.

Villa Mark Wahlberg

Het pand is in de loop van de jaren door Wahlberg en zijn vrouw Rhea Durham op smaak gemaakt. Zij kochten het perceel van liefst 6 hectare in 2009 voor zo’n $ 8,25 miljoen. Het hoofdgebouw beschikt over alle nodige faciliteiten, zoals liefst 12 slaapkamers, 20 badkamers, een bibliotheek, twee bioscopen en wijnkelder inclusief proeflokaal. Voor de nieuwe bewoners is er ook genoeg gelegenheid om fit te blijven met de gespiegelde fitnessruimte, boksring, basketbalveld en een tennisbaan.

Villa Mark Wahlberg

De hoofdwoning

Bij betreden van de hoofdwoning valt gelijk de prachtige entree met twee trappen op. Er is een grote woonkamer met sierlijke kroonluchters en chique meubilair. Er is een diner ruimte voor liefst 15 personen, een zeer moderne keuken en ontbijtruimte.

Villa Mark Wahlberg

Bij verkoop zal dit stulpje dus de duurste villa van Beverly Park worden, bijvoorbeeld duurder dan de villa die zangeres Adele voor $ 58 miljoen overnam van regisseur Sylvester Stallone en het op maat gemaakte stulpje van zakenman Alec Gores ter waarde van $ 70 miljoen.

Heeft u interesse in de iconische villa van Mark Wahlberg? Bezoek de site van Dirt en neem de sleutel in ontvangst.