Voetballer Teun Koopmeiners is de wondere wereld van het vastgoed gestapt. De middenvelder van Atalanta Bergamo en het Nederlands Elftal heeft in korte tijd liefst vier woningen gekocht, allen in Alkmaar. Naar verluidt heeft hij in totaal zo’n € 1,6 miljoen geïnvesteerd. Eén van de woningen betreft een fraai dubbel bovenhuis in het centrum van de Noord-Hollandse stad.

Teun Koopmeiners stapt in vastgoed

Binnen een mum van tijd heeft Koopmeiners liefst vier panden gekocht. De middenvelder heeft dan niet het stempel topspeler, maar strijkt in Italië schijnbaar toch een aardig salaris op. De investeringen kostte hem zo’n € 1,6 miljoen. Het bovengenoemde bovenhuis kocht de middenvelder voor zo’n € 435.000. Hij liet er daarnaast een hypotheek van zo’n € 308.000 op vestigen. Desbetreffende constructie gebruikte hij ook bij de drie resterende woningen. Bij elk van de panden legde hij een aanzienlijk deel eigen geld in, waarna hij voor het restant een hypotheek realiseerde.

Het bovenhuis heeft een totaal woonoppervlak van 110 m². Verdeeld over drie woonlagen bevinden zich onder meer drie slaapkamers, twee badkamers en liefst twee dakterrassen, beiden op het zuiden gelegen. Het appartement is van alle nodige gemakken voorzien met de keuken, die noodzakelijke inbouwapparatuur disponeert.

Teun Koopmeiners

Teun Koopmeiners geldt als talent binnen de Nederlandse grenzen. Met zijn 24 jaar is Koopmeiners een vaste kracht bij Atalanta Bergamo, een club uit de Italiaanse Serie A die met regelmaat in de Champions League speelt. Eerder speelde hij voor AZ. Ook was hij onderdeel van de Nederlandse WK-selectie in Qatar. Koopmeiners wordt vaak geroemd wegens zijn spelinzicht en onberispelijke strafschoppen. Dat de voetballer woningen in Alkmaar op de kop heeft getikt is overigens niet vreemd; hij groeide op in het vlakbij gelegen Castricum.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Teun Koopmeiners (@teunkoopmeiners)

Andere voetballers in het vastgoed

Vastgoed lijkt tegenwoordig een heuse trend binnen de voetbalwereld. Eerder werd bekend dat PSV- en Oranje-aanvaller Cody Gakpo liefst 14 pandjes blijkt te bezitten in Eindhoven, Rotterdam en Amsterdam. Tevens kocht Gakpo onlangs een riante villa in Eindhoven.

Ook verdediger van Manchester City – en tevens het Nederlands Elftal – blijkt in Den Haag liefst 11 pandjes te bezitten. Daar telde hij naar verluidt zo’n € 4 miljoen voor neer.