Mocht u zich ooit bevinden achter de deuren van het iconische en wereldberoemde (sushi)restaurant Nobu, vergeet dan niet om de Nobu Rare 2008 Reserve –  in samenwerking met Qui Tequila – te bestellen. De productie van dit alcoholische meestermengsel is gelimiteerd tot 1.500 genummerde flessen en de prijs van slechts een schotje is iets waar uw mond van open valt.

Gelimiteerde tequila ‘Nobu Rare 2008 Reserve’

Deze gerijpte tequila in beperkte oplage, gemaakt van een mix van agave geoogst in 2007 en 2008, zal uw zintuigen betoveren met zijn verrassende smaaktonen.

Deze unieke extra añejo tequila is gerijpt in traditionele Amerikaanse Whiskey Oak Barrels en vervolgens in stalen tanks gegoten om zijn verhoogde complexiteit te bereiken. En als u er snel bij bent, kunt u zelfs één van de slechts 1.500 genummerde flessen bemachtigen, die beschikbaar zijn voor $ 500, omgerekend € 470, per stuk. Eerst in de Verenigde Staten, daarna in alle internationale restaurants, waaronder ook in Amsterdam en Den Haag.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door NOBU (@noburestaurants)

Culinaire ervaring van wereldklasse

“Ik ben al jaren een tequila-liefhebber”, aldus chef-kok Nobu in een verklaring. “In feite is het een traditie voor ons team om na elke succesvolle Nobu-opening een tequila-toast te doen. Maar de kwaliteit, de knapperigheid van smaken en de verhoogde complexiteit van Qui’s gerijpte tequila is wat deze drank naar een hoger niveau tilt. We zijn zo blij om deze samenwerking aan te kondigen en zijn verheugd om iets nieuws in de handen van onze klanten te krijgen.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Behind The Nobu Bar (@nobubar)

De proefnoties die genoemd worden zijn “zoete eik, geroosterde amandel en esdoorn, die prachtig op de neus spelen met aroma’s van hout, tabak, karamel en vanille.” Als u het voorrecht krijgt om een fractie van de inhoud van de beperkte oplage aan flessen te morgen proberen, weet dan dat u niet alleen een uitstekende tequila proeft, maar ook een waardevol verzamelobject in handen hebt. Maak je klaar om je smaakpapillen te betoveren en te genieten van een culinaire ervaring van wereldklasse.