Het was dé kijkcijferhit van afgelopen zomer: B&B Vol Liefde, het RTL-programma waarin B&B-eigenaren Bram Eijgenhuijsen, Debbie de Jong, Joy van Swieten, Leendert Wijland, Martijn Bolhoeve, Petri Damen, Walter Spangenberg en Marian Trott op zoek gingen naar de liefde van hun leven – slechts bij enkelen met uiteindelijk resultaat. Laatstgenoemde verwierf haar bekendheid in het programma vooral vanwege haar prachtige villa in de Portugese Algarve, die ze nu noodgedwongen te koop heeft moeten zetten.

B&B Vol Liefde-deelneemster Marian zet villa in de Algarve noodgedwongen in de etalage

Iedereen had het erover, en het leek wel of iedereen het keek: B&B Vol Liefde. Of dat nou eenmaal kwam door een gebrek aan beter of niet, dat doet er niet toe. B&B Vol Liefde steeg afgelopen zomer door het dak, met gemiddeld een miljoen kijkers per week, en dan zijn de streamers en uitgestelde kijkers nog niet eens meegerekend. De reünie na afloop werd zelfs 1,4 miljoen keer bekeken. In de serie maakte de kijker kennis met acht B&B-eigenaren die hun intrek in het buitenland hadden genomen, die ieder op zoek gingen naar de liefde. Nederland maakte kennis met tal van markante figuren, zoals de ultra-spirituele Walter, de ongemakkelijke Martijn, de harde Petri en de lieve Debbie en Marian, bij wie een nacht in haar B&B € 4.550 kost.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maria Trotter (@marian_benb_portugal)

Laatstgenoemde betrok tot voor kort een prachtige miljoenenvilla in de idyllische Algarve in Portugal. Maar ze heeft besloten de villa te koop te zetten, vertelt ze in een video op Instagram. Volgens Marian houdt de noodgedwongen verkoop verband met doodsbedreigingen waar de 69-jarige onderneemster mee te kampen heeft. Een oud-medewerker zou Marian voor zo’n € 120.000 hebben opgelicht en zou de B&B-eigenaresse met de dood hebben bedreigd. De verkoop van de villa komt in navolging van de verkoop van haar makelaarskantoor om dezelfde reden.

€ 2,3 miljoen

Marian werd de afgelopen periode al verscheidene keren weer in Nederland gespot. Er werd gesuggereerd dat ze alhier toch de liefde had gevonden, maar de vork blijkt toch anders in de steel te zitten. In september besloot ze terug te keren naar de villa om naar eigen zeggen het leven weer op te pakken. Dat is niet gelukt en dus zet de onderneemster haar villa in de etalage. “Na alles wat hier gebeurd is… ik weet er gaan raad mee. Ik voel me ook niet meer op m’n gemak”, zegt ze in het filmpje.

De Portugese villa staat volgens de eigenaresse te koop voor een goede € 2,3 miljoen. Bekijk meer informatie op de site van PPI Estate Agents.