Het derde seizoen van B&B Vol Liefde is in volle gang bezig. Ook in dit seizoen doen de ‘Bed and Breakfast’-eigenaren er alles aan om de onvoorwaardelijke liefde te vinden. Deelneemster Marian Trott (69) heeft wellicht het meest extravagante establishment van allemaal; een weelderige B&B aan de zuidkust van Portugal met golfbanen op enkele minuten rijden.

Liefde zit in de lucht bij B&B Vol Liefde

Terwijl de aanmelders bij enkele andere B&B’s zo zweverig zijn dat ze bijna uit het beeld van de camera vliegen, heeft Trott mannen uitgekozen, die zich naar aanleiding van haar oproep hebben opgegeven voor het programma, die met hun beide benen op de grond staan. Dat heeft ze ook nodig, want ze heeft geen team de de zaak draaiende houdt; ze doet alles samen met haar huisvriend.

Ze is de trotse eigenaar van het prachtige Villa Surgo, een Bed and Breakfast in de zonnige Portugese Algarve met 270 m2 aan woonoppervlak. Of er daadwerkelijke een match tussen, dat moeten we afwachten. Maar wat wel zeker staat, is dat bezoekers aan het gasthuis op hun wenken worden bediend en even flink in de watten worden gelegd.

“Je bent alvast welkom in mijn villa”, schrijft Trott op verhuurbedrijf Micazu. “Dit is een prachtige villa met een fantastisch uitzicht over de golfbaan en de oceaan. De luxe kamers zijn uiterst comfortabel en zeer privé. De hele villa is op een zeer voortreffelijke en smaakvolle manier ingericht en uitgerust.”

Het onderkomen – “ontworpen volgens een extreem hoge standaard” – is zeer riant en heeft naast de standaardvoorzieningen, zoals vier slaapkamers en drie badkamers, een groot zwembad én een jacuzzi.

Al deze aangename verassingen kennen uiteraard ook een prijs…

Overnachten in Villa Surgo

Het eerste waar Nederlanders naar kijken wanneer ze gaan boeken is de prijzen, dus laten we u niet langer in onzekerheid blijven. In het laagseizoen betaalt u bij Marian al € 500 voor één nachtje slapen. In het hoogseizoen wordt het tarief opgeschroefd naar € 650 per nacht. Dat is € 4.550 per week. Gelukkig hoeft u deze kosten niet alleen op te hoesten, want de villa biedt accommodatie aan in totaal zes gasten.

Hieronder vindt u de foto’s. Klik hier om rechtstreeks bij de eigenaar te boeken.